Mondo News

Sălaj. O femeie a fost găsită înecată într-un bazin de apă de lângă casă

Luni, 23 Septembrie 2019 12:43
Scris de: Vlad Economu
Sălaj. O femeie a fost găsită înecată într-un bazin de apă de lângă casă

O femeie de 66 de ani a fost găsită înecată, luni dimineaţa, la Şimleu Silvaniei, într-un bazin de apă de lângă casă, informează Agerpres.

“Este vorba de o femeie în vârstă de 66 de ani, care locuia singură şi a fost găsită decedată, într-un bazin de apă de lângă casă. Fratele ei a anunţat autorităţile”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, Maria Cristea.

Potrivit acesteia, corpul nu prezenta urme de violenţă, cadavrul fiind transportat la morgă, pentru autopsie şi stabilirea exactă a cauzei decesului. La faţa locului au intervenit pompieri din cadrul secţiei din Şimleu Silvaniei şi un echipaj de ambulanţă, care a constat decesul.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție