Mondo News

Să facem cunoștință Freddy, cel mai mare câine din lume! În 2 picioare are 2,24 m! Video

Miercuri, 14 Februarie 2018 15:32
Scris de: Vlad Economu
Să facem cunoștință Freddy, cel mai mare câine din lume! În 2 picioare are 2,24 m! Video

Să facem cunoștință cu cel mai mare câine din lume! În 2 picioare are 2,24 m! Freddy are dimensiuni spectaculoase și are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor.

Freddy are 2,24 m și nu, nu e vorba despre o persoană, ci despre un câine din rasa Marele Danez. Exemplarul gigantic e considerat a fi cel mai mare câine din Marea Britanie. Măsurătoarea a fost făcută în timp ce Claire Stoneman, proprietara animalului, îl ținea în două labe. E cel mai mare câine din lume! În 2 picioare are 2,24 m!

Citește și: VENOM, CEL MAI SCUMP PITBULL DIN LUME! FĂ CUNOȘTINȚĂ CU O FORȚĂ A NATURII! VIDEO

Cu toate că nu s-a făcut nicio măsurătoare oficială, Freddy e cu siguranță mai înalt decât Zeus, actualul deținător al recordului pentru cel mai înalt câine și decât Samson, cel mai mare câine din lume din Cartea Recordurilor care măsoară 1,98 m.

Proprietara patrupedului, în vârstă de 38 de ani din Leigh-on-Sea, Essex e șoferița de taxi și locuiește împreună cu Freddy și sora acestuia, Fleur. Animalul bea apă direct din chiuvetă, iar Claire a fost nevoită să schimbe până acum 14 canapele. În ciuda dificultăților pe care le întâmpină, femeia nu și-ar schimba stilul de viață pentru nimic în lume: „Îmi place să petrec timp cu ei. Sunt viața mea, sunt copilașîi mei, sunt prioritatea mea și totul se învârte în jurul lor. Nu am copii așa că ei sunt copilașii mei cu blană și ii răsfăț așa cum cineva și-ar răsfața copiii”, a adăugat Claire.

Sursă video: youtube.com


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard