Mondo News

S-a sinucis la numai 17 ani din cauza unui mesaj trimis din greșeală

Luni, 29 Ianuarie 2018 12:03
Scris de: Vlad Economu
S-a sinucis la numai 17 ani din cauza unui mesaj trimis din greșeală

S-a sinucis la numai 17 ani din cauza unui mesaj trimis din greșeală! Charlotte Guy avea doar 17 ani și era frumoasă foc! Voia să trimită mesajul unei prietene, dar a greșit.

Charlotte Guy în vârstă de 17 ani din Wigan și-a pus capăt zilelor după ce a trimis din greșeală un mesaj iubitului ei pe Snapchat. În acele rânduri adolescenta mărturisea că a întreținut relații sexuale cu un alt băiat în timp ce actualul sau prieten, Jack Hurst era plecat la studii. Tânăra voia să trimită confesiunea unei prietene, însă din greșeală i-a trimis-o propriului iubit. După ce-a realizat că a greșit destinatarul, Charlotte i-a trimis un alt mesaj lui Jack în care a scris: „Pa! Te rog să mă ierți”.

Câteva clipe mai târziu adolescenta din Greater Manchester a trimis încă un mesaj, de această dată ultimul. „Te iubesc. Să știu că tu mă urăști e suficient”. După ce-a citit mesajele iubitul fetei a sunat imediat la Poliție. Când oamenii legii au ajuns la locația fetei era mult prea târziu. I-au găsit doar trupul spânzurat lângă facultatea în care studia, St John Rigby.

În stare de șoc, tânărul cu care se întâlnea a făcut câteva mărturisiri despre relația lor care în ultima perioada trecuse prin mai multe încercări. „Vorbeam prin mesaje și la telefon. Mi-a spus că e supărată din cauza că cineva i-a povestit despre o fată cu care m-am întâlnit înainte de ea. Mi-a spus că se simte mințită. Am încercat să o conving că nu e așa, nu nu m-a crezut.

Am mers în Wigan să o văd. Am vorbit cu ea și mi-a spus că vrea să punem capăt relației. Mi-a spus că nu mai poate avea încredere în mine, dar vrea să rămânem prieteni. M-am întors la părinții mei în Blackpool. Charlotte a ieșit apoi cu prietenii o noapte și nu am mai auzit de ea”, a povestit adolescentul.

Sursă traducere: ciao.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!


horoscop 22 iulie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 iulie 2018. Taurii sunt apăsați de o vină, iar norocul planează deasupra casei Balanțelor