Mondo News

S-a jucat 30 de minute la mobil stând pe toaletă și a ajuns de urgență pe masa de operație

Sambata, 10 Februarie 2018 13:15
Scris de: Vlad Economu
S-a jucat 30 de minute la mobil stând pe toaletă și a ajuns de urgență pe masa de operație

Ireal! A stat 30 de minute pe toaletă și s-a jucat pe mobil apoi a ajuns direct pe masa de operație! Un bărbat din China a reușit să își cauzeze probleme grave la șezut după ce a stat 30 minute pe toaletă!

După acest timp, bărbatul și-a dat seama că ceva este în neregulă cu el. Acesta a simțit cum un ‘obiect de forma unei mingii’ îi iese din anus. S-a panicat și a început să țipe după ajutor. Rudele sale au reacționat imediat.

Tânărul a fost dus cu ambulanța de urgență la spital. Acolo medicii au decis că trebuie să îl opereze imediat. Dr. Su Dan, care lucrează în chirurgia gastro-intestinală la Spitalul Universității Sun Yat-sen, a declarat pentru presa locală că omul a fost diagnosticat cu prolaps rectal.

Prolapsul rectal se întâmplă atunci când mucoasa rectului cade de la locul ei și este împinsă în afară corpului, informează Dailymail.co.uk. Medicul care l-a operat susține că bărbatul avea prolaps rectal de la vârsta de 4 ani. Dar nimeni nu i-a tratat această problema medicală gravă.

Citește și: O FEMEIE ÎNȘELATĂ A DEZLĂNȚUIT JIHADUL ASUPRA SOȚULUI ȘI AMANTEI ACESTUIA. VIDEO

Și, cum nu a fost tratată la timp, condiția bărbatului s-a înrăutățit pe măsură ce el a înaintat în vârstă. Așa se face că bărbatul din China s-a trezit cu rectul în afara anusului său. Medicii i-au făcut o radiografie în care rectul se vede clar cum atârnă în afara corpului.

Acesta măsura un diametru de 16 cm și a fost înlăturat prin operație. Medicii susțin că pacientul avea răni pe pereții intestinului gros. În prezent, pacientul se reface în spital unde este atent monitorizat. Din cauza problemei sale și a faptului că stătea mult timp pe WC încercând să aibă scaun, bărbatul a ajuns în această condiție gravă.

Medicii avertizează toți oamenii care suferă de această boală să ia măsuri și să nu stea prea mult timp pe toaletă. Este posibil că și lor să li se întâmple acest lucru, mai ales dacă se chinuie zilnic să aibă scaun.

Sursă foto: dailymail


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iulie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 17 iulie 2018. Taurii nu se pot baza pe prieteni, iar Balanțele trebuie să fie mai tolerante


paris jackson, orientare sexuală, bisexuală, fiica michael jackson Fiica lui Michael Jackson și-a făcut publică orientarea sexuală


CUM SE FACE RIMMING, RIMMING, SEX, SEX TABOO, SEXUALITATE, SEX ORAL ANUS, TROMBON RUGINIT, TRAMBITA RUGINITA, CUPLU, RELATII, FETISHURI SEXUALE, SEX INTERZIS, MASTURBARE, PORNOGRAFIE, KELLY SHIBARI, Sex tabu: Ce este rimming-ul? Ai cânta la un trombon dacă acesta ar fi ruginit?


halucinant, pradator sexual, caz clasat, sector 4, emilie, radu chiper, catalin galcea, catalin tolontan, masturbare, lift Caz halucinant în România! Scuza penibilă a unui procuror după eliberarea unui agresor sexual