Mondo News

S-a aflat care este legătura dintre Andreea Marin și controversatul oligarh Vladimir Plahotniuc

Miercuri, 26 Iunie 2019 18:11
Scris de: Vlad Economu
S-a aflat care este legătura dintre Andreea Marin și controversatul oligarh Vladimir Plahotniuc

Vladimir Plahotniuc, liderul Partidului Democrat este unul dintre cei mai puternici şi bogați oameni din Republica Moldova. Potrivit dezvăluirilor din presă, între acest personaj controversat și Andreea Marin există o strânsă legătură.

Vladimir Plahotniuc are o legătură strânsă cu Andreea Marin, vedeta participând la Chișinău la campaniile organizației sale umanitare, Edelweiss. Nu se cunosc sumele încasate de Andreea Marin pentru a fi prezentă în aceste campanii, însă ceea ce este cert este că vedeta tv a fost prezentată de oligarh ca o persoană apropiată lui, susține wowbiz.

Potrivit sursei citate, cea mai recentă întâlnire între Andreea Marin și Vladimir Plahotniuc a avut loc anul trecut, în luna decembrie, la evenimentul de Crăciun al Fundației Edelweiss. Evenimentul a fost transmis în direct la postul de televiziune Prime TV, iar pe pagina fundației lui Plahotniuc se arată că ”emoțiile au culminat când Zâna Surprizelor, Andreea Marin, a relatat câteva povești care i-au sensibilizat pe cei adunați la Palatul Copiilor”.

Citește și: ANDRA, ÎNLOCUITĂ DE LA VOCEA ROMÂNIEI! PE CINE A ADUS PROTV ÎN JURIU

Andreea Marin s-a dus la un alt eveniment și în 2016, Andreea Marin. Atunci, chiar Plahotniuc a postat pe contul oficial de Facebook un filmuleț cu Andreea Marin, care făcea parte din campania ”Familii ocrotite”, împotriva violenței în familie. ”Vorbește despre ce trăiești sau despre violența cuiva de care îți pasă! Astăzi te poți destăinui păstrându-ți anonimatul și poți beneficia de ajutor. E timpul să avem din nou controlul vieților noatre. Fii lumină în viața ta sau a altcuiva”, spunea Andreea Marin într-un clip din campania sponsorizată de fundația lui Plahotniuc.

În 2014, Andreea Marin a fost gazda Galei Edelweiss Surprinde. Evenimentul a avut loc sub formă de teledon televizat, în cadrul căruia s-au strâns bani pentru ajutorarea a cinci familii aflate în situații disperate.

Sursa foto: wowbiz


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 iulie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 iulie 2019. Gemenii privesc în perspectivă, iar Fecioarele se mențin pe linia de plutire


simona halep, iubit simona halep, toni iuruc, miliardar machedon Nu se mai ascund! Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său! Foto în articol


dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


vatra dornei, barbat mort, interventie, jandarmi, pedofilie, video Vatra Dornei. Bărbatul acuzat de pedofilie a murit după intervenția jandarmilor! Video