Mondo News

Rusia. Fetiță înjunghiată în repetate rânduri, bătută cu un ciocan și aruncată de la etaj

Vineri, 08 Februarie 2019 14:02
Scris de: Vlad Economu
Rusia. Fetiță înjunghiată în repetate rânduri, bătută cu un ciocan și aruncată de la etaj

O bătrână a încercat să o omoare pe fiica de cinci ani a vecinilor săi deoarece ar fi confundat-o cu un personaj din trilogia „Stăpânul Inelelor”. Femeia a crezut că fetița era Gollum, o creatură din universul imaginat de scriitorul J.R.R. Tolkien.

Galina Kobzeva, de 69 de ani, a atacat-o pe minoră cu cuțitul și cu un ciocan, apoi a aruncat-o de la etajul trei. În ciuda gravității rănilor, Nadia a supraviețuit. În momentul atacului, bătrâna era însărcinată cu supravegherea micuței, scrie mirror.co.uk.

În urma incidentului, victima a fost internată la spital timp de 4 luni cu răni multiple la nivelul capului și fracturi. După ce și-a revenit, fetița le-a povestit autorităților că a strigat după ajutor în timp ce era înjunghiată, dar nimeni nu a părut să o audă.

Nadia a fost salvată datorită unei amrtore care a observat exact momentul în care bătrâna a aruncat-o de la etajul trei. Agresoarea riscă 15 ani de închisoare.

Sursa traducere: stirileprotv.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

indonezia, vulcan, agung, eruptie, video, bali Indonezia. Vulcanul Agung, din Bali, a erupt! Video spectaculos


turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut