Mondo News

Rugby / România s-a calificat la Cupa Mondială din Japonia! Stejarii au profitat de jocul rezultatelor

, 18 Martie 2018 16:56
Scris de: Vlad Economu
Rugby / România s-a calificat la Cupa Mondială din Japonia! Stejarii au profitat de jocul rezultatelor

Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială din Japonia. Deși, Stejarii au pierdut, duminică, în Georgia, scor 16-25 (6-10), au obţinut biletele pentru turneul final din 2019 grație jocului de rezultate.  Mai precis, succesul surprinzător obţinut de Belgia în faţa Spaniei, cu 18-10 (12-0), a dus la calificarea tricolorilor.

“Stejarii” termină pe locul 2 Campionatul European, cu 14 puncte, după campioana Georgia, cu 23 de puncte. Georgienii erau califcaţi direct la CM, astfel că şi românii obţin “biletele”. Spania, echipa favorită la califcare înaintea acestei etape, a terminat pe locul 3, cu 13 puncte, şi va trebui să treacă mai multe meciuri de baraj pentru a ajunge în Japonia.

Duminică, la Tbilisi, punctele Stejarilor au fost reuşite de Andrei Rădoi, încercare în prelungirile partidei, transformată de Vlaicu, şi de alte trei lovituri libere fructificate de acelaşi Vlaicu, în minutele 11, 40 şi 62.

Gruzinii au cucerit şi Cupa Antim Ivireanu, după ce au reuşit trei eseuri, prin Lomidze ’22, Sicinava ’41 şi Asiaşvili, ’72, primele două transformate de Matiaşvili, care a mai marcat din două lovitură de pedeapsă, în minutele ’8 şi 47. România a participat până în prezent la toate cele opt ediţii ale Cupei Mondiale, desfăşurate până în prezent.

Sursa foto: frr


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu