Mondo News

Rugby / România s-a calificat la Cupa Mondială din Japonia! Stejarii au profitat de jocul rezultatelor

, 18 Martie 2018 16:56
Scris de: Vlad Economu
Rugby / România s-a calificat la Cupa Mondială din Japonia! Stejarii au profitat de jocul rezultatelor

Naţionala de rugby a României s-a calificat la Cupa Mondială din Japonia. Deși, Stejarii au pierdut, duminică, în Georgia, scor 16-25 (6-10), au obţinut biletele pentru turneul final din 2019 grație jocului de rezultate.  Mai precis, succesul surprinzător obţinut de Belgia în faţa Spaniei, cu 18-10 (12-0), a dus la calificarea tricolorilor.

“Stejarii” termină pe locul 2 Campionatul European, cu 14 puncte, după campioana Georgia, cu 23 de puncte. Georgienii erau califcaţi direct la CM, astfel că şi românii obţin “biletele”. Spania, echipa favorită la califcare înaintea acestei etape, a terminat pe locul 3, cu 13 puncte, şi va trebui să treacă mai multe meciuri de baraj pentru a ajunge în Japonia.

Duminică, la Tbilisi, punctele Stejarilor au fost reuşite de Andrei Rădoi, încercare în prelungirile partidei, transformată de Vlaicu, şi de alte trei lovituri libere fructificate de acelaşi Vlaicu, în minutele 11, 40 şi 62.

Gruzinii au cucerit şi Cupa Antim Ivireanu, după ce au reuşit trei eseuri, prin Lomidze ’22, Sicinava ’41 şi Asiaşvili, ’72, primele două transformate de Matiaşvili, care a mai marcat din două lovitură de pedeapsă, în minutele ’8 şi 47. România a participat până în prezent la toate cele opt ediţii ale Cupei Mondiale, desfăşurate până în prezent.

Sursa foto: frr


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

dani mocanu, interlopi, umilinta, manelist Dani Mocanu, umilit la maximum de interlopi! Manelistul a fost dezbrăcat și obligat să…..


top 10, vedete hollywood, actrite bine platite, top forbes, scarlett johansson Cine este cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood în 2018! Dar și cum arată Top 10


despre sex, femei sex, relatii cuplu, relatii sex, relatii sexuale, sex, sfaturi barbati, sfaturi femei, sfaturi sex, viata sexuala Faci pariu că nu știai? Chestiile acestea le sperie cu adevărat pe femei în pat


jaf, perioada comunista, autori, historia, condamnare la moarte acesta a fost cel mai mare jaf din perioada comunistă? Cine au fost autorii și ce au pățit aceștia