Mondo News

Roxana Nemeș altoită de noul iubit! Totul s-a petrecut sub privirile unui taximetrist

Miercuri, 21 Februarie 2018 16:56
Scris de: Vlad Economu
Roxana Nemeș altoită de noul iubit! Totul s-a petrecut sub privirile unui taximetrist

Roxana Nemeș a fost ”șifonată”, vineri seară, de iubitul ei, la scurt timp după ce au părăsit un club din Capitală! Acțiunea s-a derulat într-un taxi, informează cancan.ro.  

Sursa citată mai scrie că Roxana Nemeș nu a mai ieșit două zile din casă, pentru că era puțin ”pământie” în obraji! Roxana și Ionuț, iubitul mecanic auto, au mers, vineri, la clubul Loft din Capitală. Cei doi s-au distrat, au glumit, dar… Din senin, el a luat foc! I-a cerut iubitei, pe loc, să meargă acasă! Ea a încercat o replică, dar nu a avut șanse în fața lui Ionuț, care era prea ”înfierbântat”.

A chemat un taxi, cei doi au urcat. Departe de a se fi încheiat scandalul, lui Ionuț nervii i-au cedat definitiv și s-a ”dezlănțuit”! Rapid, jap-jap! Un război-fulger, la care ”inamicul” nici nu a avut timp să clipească! Era trecut de ora două și un sfert, iar taximetrul rula pe Floreasca, în dreptul shaormeriei Genin.

Împăcarea s-a produs, luni, cînd ei au plecat la Focșani. ”Nu știu de unde s-a aflat asta… Am fost cu Ionuț în LOFT, însă am ajuns amândoi acasă. Azi am plecat cu el la Focșani”, a declarat Roxana, pentru cancan.ro.

Iubitul Roxanei se numeşte Ionuţ Bârsan, este divorţat şi are un copil de patru ani din prima căsătorie.

Sursa foto și text: cancan


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Un comentariu

 1. costy
  Reply

  Ofertă lucru online

  Căutăm operator PC pentru activitate online, prospectare de piață, ofertare prospecți. Cunoștințe redactare, postare pe diferite site-uri. Seriozitate și implicare în munca de echipă.
  Căștig garantat prin contract de comision.
  Ai alături o echipă puternică !
  info la: [email protected] com

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici


chemsex, joc amoros, pericol, orgii sexuale, droguri, romania A ajuns și în România! Jocul amoros dar și periculos care a înnebunit planeta


pompei, carbune, inscriptie, eruptie, vezuviu, istorie, italia Mesajul descoperit pe peretele unei case rescrie istoria


smiley, gina pistol, relatie, declaratie smiley Sunt sau nu împreună Smiley și Gina Pistol? Cântărețul dă cărțile pe față