Mondo News

Românii sunt campionii europeni la fumat. Ce ne spun studiile

Marti, 26 Martie 2019 10:46
Scris de: Vlad Economu
Românii sunt campionii europeni la fumat. Ce ne spun studiile

Românii sunt în topul fumătorilor din Europa! În România în jur de 4,3 milioane de persoane fumează, peste 4 milioane de pachete de țigări în fiecare zi. Față de acum 10 ani numărul fumătorilor a scăzut cu aproximativ 25%.

„România are una dintre cele mai ridicate rate de fumători din Europa. Și asta poate fi fin cauză pentru că nu a fost suficientă educație pentru sănătătate despre alternativele de fumat”, a declarat Cristopher Proctor, om de știință, informează Antena 3.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video