Mondo News

Românii au băgat canadienii în sperieți! Canada ar putea reintroduce vizele

Sambata, 17 Februarie 2018 14:04
Scris de: Vlad Economu
Românii au băgat canadienii în sperieți! Canada ar putea reintroduce vizele

Românii au băgat canadienii în sperieți! Canada ar putea reintroduce vizele  după numai două luni de când  au fost ridicate, deoarece românii au luat cu asalt această țară și au cerut azil în număr foarte mare. Dacă ritmul va continuă, atunci e posibil că restricțiile să fie reintroduse, informează Digi 24.

Potrivit Politics.că, nu mai puțin de 232 de conaționali au făcut astfel de cereri la autoritățile de acolo din decembrie încoace. De asemenea, autoritățile din cele două state au discutat pe această temă. Totuși, canadienii spun chiar că ar putea decide reintroducerea vizelor pentru români, dacă numărul cererilor de azil va atinge în acest an un anumit nivel, fără a-l preciza cu exactitate.

Citește și:  ROMÂNII DIN MAREA BRITANIE AU PRIMIT O VESTE EXCELENTĂ! CUM POT RĂMÂNE ÎN REGAT DUPĂ BREXIT

Comparativ, numărul cererilor de azil venite din partea bulgarilor a fost mult mai mic. Digi 24 amintește că, în 2009, Guvernul canadian a anunțat reintroducerea imediată a vizelor pentru cetățenii din Cehia și din Mexic, pentru a pune astfel capăt unei adevărate explozii de cereri de azil depuse de cetățenii acestor două țări.

Vizele pentru cehi fuseseră ridicate în 2007, iar în aproape doi ani, se înregistraseră de 600 de ori mai multe cereri de azil din partea cetățenilor cehi. Mulți dintre ei erau romi. Canada a ridicat din nou vizele pentru cehi abia peste patru ani.

Sursă foto: bbc


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 20 noiembrie 2018, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 noiembrie 2018. Peștii sunt epuizați, iar Balanțele sunt copleșite de o emoție incontrolabilă


roman, zbor bucurie, video, tamisa, anglia, londra Anglia. Un român din Londra s-a aruncat în Tamisa. Video cu “zborul de bucurie”


Tete D 'Arlequin, tablou picasso, tulcea, ingropat, diicot, politia romana, pont anonim Tulcea. Tabloul găsit îngropat lângă un copac, despre care s-a crezut că este pictat de Picasso, este un fals


samuel little, criminal in serie, sua, istoria sua, condamnare Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA, descoperit “din greșeală” după 40 de ani! Câți oameni a ucis