Mondo News

România, lider mondial în industria videochatului! Cifra de afaceri uriașă rulată anual

Sambata, 11 Mai 2019 23:14
Scris de: Vlad Economu
România, lider mondial în industria videochatului! Cifra de afaceri uriașă rulată anual

România este pe primul loc în lume în ceea ce privește industria videochatului. Sunt peste 100.000 de modele în țară, iar cifra de afaceri rulată anual este de circa 400 de milioane de dolari.

Activitatea este legală, dar nu este cunoscută în mediul de business, firmele se înregistrează la segmentul activități de creație, informează Antena 3.

De sărbători se lucrează mult mai mult. Se lucrează cu carte de muncă sau în regim de colaborare, fără program fix. Comisioanele ajung până la 90% din încasări. Câștigurile lunare sunt între 1.000 și 24.000 de dolari. Clientul e taxat la minut sau prin sms.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

bilel omrani, atacant, cfr cluj, refuz, naturalizare, nationala romaniei, algeria Planul lui Mirel Rădoi, dat peste cap! Un fotbalist străin refuză să joace pentru naționala României


antena 1, show, insula iubirii, emisiune concurs, love island Antena 1 pregătește un nou super show! Noua emisiune care vă va ține cu sufletul la gură


dan puric, gigi becali, admiratie, puscarie, acte caritate Dan Puric este fascinat de Gigi Becali: ”Este un om admirabil!”


rusia, moscova, batmobil, replica, video Rusia. Poliția din Moscova a ridicat din centrul orașului un Batmobil! Video