Mondo News

Român ucis cu bestialitate în Anglia pentru că era amuzant! Mărturii halucinante ale criminalilor

, 14 Ianuarie 2018 14:09
Scris de: Vlad Economu
Român ucis cu bestialitate în Anglia pentru că era amuzant! Mărturii halucinante ale criminalilor

Un român a fost omorât fără milă în Anglia! Răzvan Sârbu, în vârstă de numai 21 de ani, a fost găsit mort. Trupul fără suflare se afla în parcul Maidstone, Kent, informează Dailymail.co.uk.

Acesta a fost bătut fără milă de Alex Macdonald și Charlie White, ambii de 19 ani. Tinerii din Kent au negat acuzațiile de crimă. Adolescenții l-au bătut pe Răzvan Sîrbu cu un satâr de carne și un stâlp de gard. Băieții și-au ars apoi hainele pe care le-au purtat în ziua faptei, că să distrugă dovezile. Alex și Charlie au negat crimă și au refuzat să se prezinte la tribunal. Curtea i-a găsit vinovați pe amândoi.

Alex Macdonald l-a bătut pe Răzvan de 20 de ori cu un stâlp de gard (căprior). În tot acest timp, Charlie White l-a lovit pe român de 6-7 ori cu satârul de carne. Ulterior, unul dintre ei a recunoscut crima. Alex Macdonald și-a recunoscut, ulterior, fapta. Tânărul de 19 ani susține că l-a omorât pe român ‘pentru că era amuzant’. Tot el a încercat să dea vină pe o terță persoană, Jimmy Buckley, de 20 de ani. Alex susține că acesta din urmă a fost cel care l-a omorât pe Răzvan, l-a scăpat de chinuri.

Charlie White susține că Jimmy Buckley l-a lovit cu putere în cap pe Răzvan, cu o bucată de lemn. Înainte că procesul lor să înceapă, Jimmy Buckley a fost declarat mental nepregătit pentru a susține o pledoarie pentru crimă. Juriul a decis că el a săvârșit fapta. Cei trei vor fi condamnați săptămâna viitoare. Corpul lui Răzvan Sîrbu a fost găsit fără viață în zona Loose Valley Conservation din Maidstone Kent. Un om care își plimba câinele a dat de trupul lui. Acesta locuise într-un cort în ultimele două săptămâni de viață. Ducea un trai greu în Anglia.

Răzvan Sîrbu a fost lovit de 28 de ori peste cap, față și coaste. O rana era lungă, pornind de la cap și continuând pe șira spinării, ducând la o sângerare masivă. Ficatul și rinichii au suferit răni interne. Pe mâinile sale nu există urme, medicul legist susțînând că tânărul nu s-a aparat.

Legistul susține că Răzvan ar fi fost lovit cu putere până a leșinat. Apoi tinerii i-au aplicat restul loviturilor fatale. Cauza morții a fost o lovitură la cap cu un obiect puternic. Răzvan ajunsese în Anglia în ocombrie 2016, în căutare de muncă.

La interogatoriu, tinerii nu știau care dintre ei l-a ucis pe român. Alex a fost întrebat de ce a săvârșit această crimă oribilă. Băiatul a răspuns ‘pentru că mi s-a părut amuzant’. Aceștia susțin că Răzvan s-a enervat pe ei pentru că unul din agresori a urinat pe cortul lui. De aici ar fi pornit cearta. Tinerii susțin că au încercat să se apere pentru că Răzvan ar fi avut o macetă. Poliția nu a găsit nicio armă la locul faptei și nici în cort.

Sursă traducere: ciao.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

irina rimes, vocea romaniei, iubit, cristian comaroni, poveste dragoste Cu cine se iubeşte Irina Rimes, după divorţul dureros prin care a trecut


barbat an 2018, barbatul anului 2019, unica, smiley Surpriză! Cine a fost desemnat Bărbatul anului 2018 în România și cât de bogat este


exatlon 2018, castigator, editia a doua, finala exatlon 2018, premiu, Alina Andronic, Iulian Pâtea, Corina Petruţ, Beatrice Olaru Câștigător Exatlon 2018. Azi aflăm cine va pleca acasă cu cei 100.000 de euro! Cine sunt pretendenții


horoscop 16 decembrie 2018, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 decembrie 2018. Leii sunt irezistibili, iar Taurii nu trebuie să se lase influenţaţi de nimeni