Mondo News

ROBERT NEGOITA a aniversat 200 dintre cele mai longevive cupluri din Sectorul 3

Miercuri, 21 Octombrie 2015 15:16
Scris de: Sanda Spataru
ROBERT NEGOITA a aniversat 200 dintre cele mai longevive cupluri din Sectorul 3

Primarul Robert Sorin Negoita a aniversat astazi 200 dintre cele mai longevive cupluri din Sectorul 3, care au implinit 50 de ani de la casatorie, conform unui comunicat postat pe site-ul institutiei. 

Evenimentul a fost organizat de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 3, prin intermediul celor doua centre „Clubul Seniorilor” aflate in subordine.

Conform sursei citate. la petrecerea organizata in cinstea lor perechile aniversate au luat in stapanire de la bun inceput ringul de dans si s-au prins intr-o hora munteneasca. Acestora li s-a alaturat primarul Robert Sorin Negoita care nu a ezitat sa impartaseasca celor prezenti bucuria si emotia momentului. In cadrul evenimentului animat de muzica si dans, cuplurile sarbatorite au primit diplome jubiliare de onoare, bucurandu-se si de o masa festiva.

„Ma bucur sa ma aflu astazi aici alaturi de dumnevoastra cand sarbatoriti 50 de ani de casatorie. Recunosc ca de multe ori am fost intrebat care este cheia succesului si pot spune ca de fiecare data am mentionat si perseverenta. Cred ca am de invatat de la dumnevoastra inca o data astazi ca perseveranta este importanta. La multi ani cu prilejul nuntii de aur, sa fiti fericiti si sa ne revedem si cand veti implini 75 de ani de la casatorie”, le-a spus primarul Sectorului 3, Robert Sorin Negoita, celor prezenti.

De asemenea, perechile sarbatorite au beneficiat de un ajutor financiar in valoare de 1.000 de lei pentru fiecare familie. Valoarea ajutorului financiar este stabilita prin Hotarare de Consiliu Local.

Un rol activ in organizarea acestui eveniment l-au avut cele doua centre „Clubul Seniorilor” aflate in subordinea DGASPC Sector 3, ce au ca atributii principale facilitarea si incurajarea legaturilor interumane, mentinerea sau ameliorarea capacitatilor fizice si intelectuale ale persoanelor varstnice, precum si stimularea participarii acestora la viata sociala.

 Sursa foto: primarie3

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul