Mondo News

Robert de Niro nu și-a schimbat opinia despre Donald Trump: Tot idiot a rămas

Vineri, 16 Martie 2018 11:12
Scris de: Vlad Economu
Robert de Niro nu și-a schimbat opinia despre Donald Trump: Tot idiot a rămas

Într-un discurs ținut zilele trecute, la un eveniment de strângere de fonduri, Robert De Niro a spus că deși actualul președinte al SUA, Donald Trump, a beneficiat de o educație de calitate a rămas tot un idiot.

Evenimentul a fost organizat pentru Fulfillment Fund, o organizaţie care ajută copiii săraci, pentru a primi o educaţie.  „O subvenţionare a studiilor universitare este importantă, dar educaţia fără umanitate este de fapt ignoranţă. Uitaţi-vă la preşedintele nostru. A reuşit să fie absolvent al Universităţii din Pennsylvania, a beneficiat de o educaţie de calitate, dar a rămas tot idiot. Îi lipseşte orice urmă de umanitate sau compasiune”, a spus De Niro.

„Desigur, a fost nevoit să învingă blestemul de a fi crescut într-o familie înstărită şi de a fi răsfăţat. Şi a trebuit să îndure mâhnirea de a avea pinteni osoşi. Poate că acest lucru l-a afectat”, a continuat actorul.

De Niro a făcut referire la faptul că după absolvirea facultăţii, Trump a evitat înrolarea în armată şi lupta în Războiul din Vietnam, primind diagnosticul de pinteni osoşi în călcâie.

„Trump tratează educaţia drept un mijloc de a obţine profit pe cheltuiala fraierilor. Este cineva aici care plănuieşte să îşi facă studiile la Universitatea Trump?”, a întrebat retoric actorul. „Să păstrezi tăcerea în faţa unei asemenea josnicii înseamnă să fii complice”, a adăugat el. „Dar nu fiţi descurajaţi, tinerilor, luaţi-vă diplomele de la instituţii legitime. Nu trebuie să ajungeţi în funcţia de preşedinte – puteţi avea o slujbă onestă. Sau puteţi ajunge în această funcţie şi să îi redacţi integritatea şi demnitatea”, a conchis actorul.

După ce și-a terminat discursul, actorul a fost aplaudat de întreaga sala, scrie Variety. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Bradley Cooper, Stephen Bishop, Charles Fox și Rita Wilson.

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Avicii a murit, a murit avicii, deces avicii, dj suedez, pancreatita, tim bergling Avicii a murit! Dj-ul suedez avea numai 28 de ani


horoscop 21 aprilie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 aprilie 2018. Taurii au parte de activități intelectuale, iar Racii își definesc obiectivele profesionale


videochat, sotia kamara, amanta kamara, bani multi, cota crescuta, scandal tv Soția și amanta lui Kamara s-au umplut de bani după ce scandalul de la tv le-a crescut cota


adolf hitler, 129 de ani, submarin, evadare, danemarca, lider nazist, aniversare, revista time Adolf Hitler a fost numit omul anului în revista Time? Submarinul cu care ar fi scăpat dictatorul a fost descoperit