Mondo News

Robert de Niro nu și-a schimbat opinia despre Donald Trump: Tot idiot a rămas

Vineri, 16 Martie 2018 11:12
Scris de: Vlad Economu
Robert de Niro nu și-a schimbat opinia despre Donald Trump: Tot idiot a rămas

Într-un discurs ținut zilele trecute, la un eveniment de strângere de fonduri, Robert De Niro a spus că deși actualul președinte al SUA, Donald Trump, a beneficiat de o educație de calitate a rămas tot un idiot.

Evenimentul a fost organizat pentru Fulfillment Fund, o organizaţie care ajută copiii săraci, pentru a primi o educaţie.  „O subvenţionare a studiilor universitare este importantă, dar educaţia fără umanitate este de fapt ignoranţă. Uitaţi-vă la preşedintele nostru. A reuşit să fie absolvent al Universităţii din Pennsylvania, a beneficiat de o educaţie de calitate, dar a rămas tot idiot. Îi lipseşte orice urmă de umanitate sau compasiune”, a spus De Niro.

„Desigur, a fost nevoit să învingă blestemul de a fi crescut într-o familie înstărită şi de a fi răsfăţat. Şi a trebuit să îndure mâhnirea de a avea pinteni osoşi. Poate că acest lucru l-a afectat”, a continuat actorul.

De Niro a făcut referire la faptul că după absolvirea facultăţii, Trump a evitat înrolarea în armată şi lupta în Războiul din Vietnam, primind diagnosticul de pinteni osoşi în călcâie.

„Trump tratează educaţia drept un mijloc de a obţine profit pe cheltuiala fraierilor. Este cineva aici care plănuieşte să îşi facă studiile la Universitatea Trump?”, a întrebat retoric actorul. „Să păstrezi tăcerea în faţa unei asemenea josnicii înseamnă să fii complice”, a adăugat el. „Dar nu fiţi descurajaţi, tinerilor, luaţi-vă diplomele de la instituţii legitime. Nu trebuie să ajungeţi în funcţia de preşedinte – puteţi avea o slujbă onestă. Sau puteţi ajunge în această funcţie şi să îi redacţi integritatea şi demnitatea”, a conchis actorul.

După ce și-a terminat discursul, actorul a fost aplaudat de întreaga sala, scrie Variety. Printre cei prezenți la eveniment s-au numărat Bradley Cooper, Stephen Bishop, Charles Fox și Rita Wilson.

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 octombrie 2018, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 octombrie 2018. Taurii trebuie să deschidă bine ochii, iar Racii au parte de multe piedici


chemsex, joc amoros, pericol, orgii sexuale, droguri, romania A ajuns și în România! Jocul amoros dar și periculos care a înnebunit planeta


pompei, carbune, inscriptie, eruptie, vezuviu, istorie, italia Mesajul descoperit pe peretele unei case rescrie istoria


smiley, gina pistol, relatie, declaratie smiley Sunt sau nu împreună Smiley și Gina Pistol? Cântărețul dă cărțile pe față