Mondo News

Revoluție în Liga I: Decizia luată de LPF va face dreptate în campionat

Miercuri, 06 Decembrie 2017 13:39
Scris de: Vlad Economu
Revoluție în Liga I: Decizia luată de LPF va face dreptate în campionat

La sediul Ligii Profesioniste de Fotbal a avut loc, miercuri, Adunarea Generală Extraordinară a LPF. În cadrul acestei întâlniri cu conducătorii cluburilor din Liga 1 s-a decis introducerea arbitrajului video, anunță gsp.ro.

“În Adunarea Generală, cu 13 voturi pentru și o abținere, am stabilit că o să implementăm acest sistem. Urmează să stabilim metodele de finanțare”, a confirmat Robert Pongratz, vicepreședintele LPF, conform sportro. Arbitrajul video va fi pus în aplicare începând cu play-off-ul acestui sezon, urmând că un singur meci din play-off să dispună de acest sistem.

Cluburile și LPF urmează, în viitor, să decidă modul în care va fi implementat VAR (video arbitrajul) la partidele din sezonul care urmează. 1,8 milioane de euro ar costa introducerea arbitrajului video la partidele din Liga 1, potrivit președintelui LPF, Gino Iorgulescu (foto). Din acest sezon, Serie A din Italia și 1.Bundesliga din Germania dispun de video arbitraj.

Sursa foto: gsp


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB