Mondo News

Rețeaua Orange și-a revenit! Rețeaua de fibră optică a fost secționată în trei județe

Miercuri, 27 Martie 2019 20:01
Scris de: Vlad Economu
Rețeaua Orange și-a revenit! Rețeaua de fibră optică a fost secționată în trei județe

Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere, se arată într-un mesaj al companiei.

“Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare.”

Operatorul de telefonie mobilă Orange a avut mari probleme pe parcursul zilei de miercuri. Rețelele de date și voce nu au funcționat în mai multe localități din țară. Totul a început în jurul orei 15.00 Serviciile nu au fost disponibile în Capitală, Satu Mare, Baia Mare, Arad, Galați, Deva, Cluj, Iași, Brașov sau Timișoara. Nici portalul orange.ro nu a putut fi accesat decât cu mari dificultăți.

Sursa foto: orange


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video