Mondo News

Recompensa de un milion de dolari în Bitcoin platită, afaceristul american răpit în Costa Rica încă lipsește

Luni, 14 Ianuarie 2019 15:07
Scris de: Vlad Economu
Recompensa de un milion de dolari în Bitcoin platită, afaceristul american răpit în Costa Rica încă lipsește

Doisprezece persoane suspectate de a fi implicate în răpirea omului de afaceri american William Sean Creighton Kopko în Costa Rica au fost arestate. Nouă dintre suspecți au fost arestați în Costa Rica, în timp ce alti trei au fost retinuti în Spania, potrivit New Zealand Television. Au trecut trei luni de când omul de afaceri american a fost răpit în țara din America Centrală.

Familia lui Kopko a plătit o răscumpărare de aproape 950 de mii de dolari în Bitcoin, suma fiind cerută la scurt timp după ce acesta a dispărut. Cu toate acestea, Kopko, care deține platforma on-line de jocuri de noroc 5Dimes, nu a fost eliberat și încă lipsește. În luna octombrie a anului trecut, au apărut rapoarte care sugerau că trupul lui Kopko a fost găsit, dar acest lucru a fost dovedit a fi neadevărat.

Citeste si:  CUM VA EVOLUA PREȚUL BITCOIN ÎN 2019

Potrivit Gărzii Civile spaniole, trei suspecți care ar fi fost liderii răpirii au fugit din Costa Rica în Cuba. În noiembrie, cei trei au părăsit Cuba pentru Spania, unde locuiau în orașul Zaragoza în momentul arestării lor.

Turiștii din țara central americană sunt sfătuiți să exercite o atenție deosebită în anumite părți din Costa Rica din cauza infracțiunilor. În special, Departamentul de Stat din SUA avertizează că: În cartierele Pavas și Spitalul din San Jose – au fost raportate atacuri penale și omucideri. Activitatea bandelor infracționale, cum ar fi disputele teritoriale și traficul de narcotice, a fost raportată în Pavas, în vecinătatea Ambasadei SUA.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!