Mondo News

REACTIA lui CHRISTOPH DAUM si a PRESEI GERMANE dupa DEMITEREA de la NATIONALA

Marti, 12 Septembrie 2017 09:46
Scris de: Vlad Economu

Neamtul Christoph Daum a comentat propunerea facuta de Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal de a-l indeparta din functia de selectioner. Daum a afirmat ca propunerea Comisiei Tehnice nu are nicio valoare pentru el, insa nu exclude totusi o despartire in aceasta saptamana.

“Comisia Tehnica nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai presedintele Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce se consulta cu mine si cu Comitetul Executiv. Ar trebui sa avem o solutie amiabila miercuri sau joi”, a spus Daum, pentru Bild“I-am oferit aceasta optiune presedintelui. Presedintele sau Federatia trebuie sa gaseasca o solutie adecvata pentru toate partile. Acest lucru va avea loc in cateva zile, de comun acord”, a mai spus Daum.

Principalele comentarii din presa germana:

Sport 1: Federatia Romana de Fotbal a raspuns la o ratare prematura in preliminariile Cupei Mondiale si a optat pentru despartirea de Christoph Daum. Acum, zilele antrenorului german sunt numarate. O decizie finala va fi luata in zilele urmatoare. Antrenorul in varsta de 63 de ani a fost sub asediul presei din Romania in ultima perioada.

Fussball Transfers: Chiar daca decizia a fost luata deja, despartirea nu este inca oficiala deoarece conditiile financiare in care se va produce despartirea trebuie sa fie negociate. Antrenorul in varsta de 63 de ani nu mai spera insa intr-o cooperare viitoare.

Sport.de: Inainte sa fie demis, Christoph Daum a fost puternic criticat de ceva timp in Romania, iar suporterii si presa au cerut schimbarea fostului campion de la Stuttgart.

RP Online: Daum avea in contract o clauza care-i prelungea contractul daca ducea Romania la Cupa Mondiala din 2018, dar acum tot ce-i ramane este sa negocieze suma pe care o va incasa pentru a accepta rezilierea.

Comisia Tehnica a Federatiei Romane de Fotbal a decis luni sa propuna demiterea selectionerului Christoph Daum. In acest moment, Comitetul Executiv va trebui sa valideze aceasta decizie, iar apoi Razvan Burleanu va negocia cu Christoph Daum. Antrenorul german este asteptat miercuri in Romania pentru a pune punct colaborarii.

Christoph Daum a preluat nationala Romaniei in iulie 2016, dupa ce in ultimii doi ani nu mai antrenase pe nimeni. Sub comanda neamtului, Romania a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018, avand doar doua victorii in opt meciuri, ambele cu Armenia, cand am jucat in superioritate numerica. Dan Petrescu, Cosmin Contra si Walter Zenga sunt numele vehiculate pentru a-l inlocui pe Daum.

Sursa foto: sport


Articole Recomandate

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

HOROSCOPUL WEEKENDULUI 23-24 SEPTEMBRIE 2017, HOROSCOP WEEKEND 23/24 SEPTEMBRIE 2017, HOROSCOP, PREVIZIUNI ASTRALE, PREVIZIUNI KARMICE, HOROSCOP SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL WEEKENDULUI 23-24 SEPTEMBRIE 2017


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI VINERI 22 SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE VINERI, 22 SEPTEMBRIE 2017


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI JOI 21 SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE JOI, 21 SEPTEMBRIE 2017


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI MIERCURI 20 SEPTEMBRIE 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI, 20 SEPTEMBRIE 2017