Mondo News

Răzbunare dintr-un motiv halucinant! Ce i-a putut face soției sale chiar în ziua de 8 martie

Vineri, 09 Martie 2018 19:17
Scris de: Vlad Economu
Răzbunare dintr-un motiv halucinant! Ce i-a putut face soției sale chiar în ziua de 8 martie

Răzbunare dintr-un motiv halucinant! Un bărbat s-a răzbunat pe soția să pentru că a adus pe lume o fată și nu un băiat așa cum își dorea acesta.

Incidentul șocant s-a petrecut de Ziua Internațională a Femeii, într-un oraș indian, notează dailymail.co.uk. Farah, în vârstă de 25 de ani, a fost arsă cu acid pe față, chiar de către soțul sau, Siraj. El a acuzat-o că nu s-a ținut de cuvânt atunci când s-au căsătorit, și anume să îi dăruiască un copil de sex masculin. Bărbatul a înnebunit când a aflat că soția lui a mai născut o fetiță. Nu a stat pe gânduri și i-a aruncat acid pe ea.  Cei doi soți mai au o fetiță de câțiva anișori.

Citește și: ABOMINABIL! UN BĂRBAT A FĂCUT LIVE PE FACEBOOK MOMENTUL ÎN CARE ȘI-A UCIS SOȚIA

Farah a fost dusă la spital cu arsuri grave la față, mâini și abdomen. Sora femeii atacate a mărturisit că cei doi s-au căsătorit în urmă cu 8 ani. Ea a mai spus că nașterea celei de-a două fiice a lui Farah a declanșat furia bărbatului.

”După nașterea primei fete, familia bărbatului a început să o agaseze pe femeie, pentru că ei credeau că a făcut intenționat să nască față. În ultimul an, agresiunile au fost tot mai agresive”, a declarat sora lui Farah. ”Au început să mă bată zilnic. Am încercat să trăiesc cu doză zilnică de tortură, gândindu-mă doar la fiicele mele. Dar niciodată nu m-am gândit că va ajunge să toarne acid pe mine. Nu îl voi ierta niciodată”, a spus tânăra torturată.

Sursă foto: dailymail.co.uk


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!


richard gere, tata, copil, sarcina, alejandra silva Richard Gere va deveni tată la 69 de ani


coca cola, canabis, bautura Coca Cola poartă discuții pentru lansarea unor băuturi care să conțină canabis