Mondo News

RAZBOI IMINENT? TRUMP AMENINTA: OPTIUNEA MILITARA este INCARCATA si ARMATA

Vineri, 11 August 2017 16:12
Scris de: Vlad Economu
RAZBOI IMINENT? TRUMP AMENINTA: OPTIUNEA MILITARA este INCARCATA si ARMATA

Presedintele Donald Trump a amenintat din nou, vineri, ca va folosi forta impotriva Coreii de Nord, afirmand ca optiunea militara este “incarcata si armata”, scrie AFP, citata de agentiile de presa autohtone. 

“Solutia militara este incarcata si armata in cazul in care Coreea de Nord se comporta imprudent”, a scris presedintele american, pe contul sau de Twitter. ”Sper ca Kim Jong-Un va gasi o alta cale”, a adaugat el.  Aceasta ultima amenintare se adauga supralicitarii verbale din ultimele zile. Donald Trump a promis joi “foc si furie” fata de Phenian.

Pana acum, presedintele american a fost evaziv in privinta unor eventuale lovituri preventive si a afirmat ca SUA pregatesc “numeroase scenarii diferite”.  China a cerut joi SUA si Coreii de Nord sa “dea dovada de prudenta” si a solicitat Phenianului sa evite “demonstratiile de forta”.

Sursa foto: washington post


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 decembrie 2017, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 decembrie 2017. Relații tensionate, treburi casnice și o legătură cu străinătatea


forbes, michael jordan, cei mai bine plătiți sportivi, clasament Clasamentul celor mai bine plătiți sportivi din toate timpurile realizat de revista Forbes


ginecolog Ginecologii dau din casă! Răspunsurile super amuzante, ale unor paciente, despre sex


maria ciobanu, ion dolanescu, poveste de dragoste, Maria Ciobanu a dezvăluit cum a reușit să o cucerească Ion Dolănescu