Mondo News

Ramona Mănescu: România este interesată să coopereze în domenii precum educația, cercetarea și energia

, 04 Februarie 2018 11:20
Scris de: Vlad Economu
Ramona Mănescu: România este interesată să coopereze în domenii precum educația, cercetarea și energia

Europarlamentarul Ramona Mănescu (PPE), președinte al Grupului de prietenie UE-Oman din Parlamentul European a efectuat în luna decembrie o vizită în Oman. Scopul  deplasării a fost  îmbunătățirea relațiilor dintre Uniunea Europeană și această țară, dar și de a stabili un dialog politic mai strâns între cele două părți pe probleme ce țin de securitate și economie.

Vizita reprezintă o ocazie pentru o mai bună înțelegere reciprocă, a punctat eurodeputatul român, care a exprimat ”dorința UE de a consolida cooperarea cu Oman nu numai la nivel bilateral, ci și cu UE”.

Cooperarea parlamentară ar trebui consolidată începând cu propuneri de cooperare în diferite domenii, a transmis Mănescu. ”România este interesată să coopereze în domenii precum educația, cercetarea și energia”, a susținut Mănescu. Europarlamentarul PPE a propus crearea unei adunări parlamentare la Bruxelles, o platformă de discuții despre chestiuni cruciale din regiune.

RAMONA MANESCU, EUROPARLAMENTAR PPE, PPE, PARTID POPULAR EUROPEAN, UNDA VERDE, ACORD PNR CANADA, CURTEA EUROPEANA JUSTITIE, LUXEMBURG, SCHIMBARI DATE, NUME PASAGERI

Într-o întâlnire cu Ministrul Afacerilor Externe al Omanului, Excelența Sa Yousef bin Alawi bin Abdullah eurodeputatul Ramona Mănescu a subliniat că UE cooperează cu Oman în domeniul securității și apărării, în combaterea terorismului, dar ar trebui găsite și alte baze comune pentru o cooperare mai strânsă. UE are interesul de a coopera, de asemenea, în domenii precum cercetarea, educația, pentru a dezvolta legături mai strânse pe plan economic (investiții), a punctat eurodeputatul.

Sursa foto: ramona-manescu.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2018, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2018. Taurii au parte de discuții aprinse, iar Balanțele au diferite cheltuieli


printul george, aniversare, cinci ani, casa regala, marea britanie Prințul George a împlinit azi cinci ani. Fotografia publicată de familia regală britanică


tanara violata, haryana, india, pensiune, drogata, 40 de barbati Șocant! Drogată și violată de 40 bărbați timp de 4 zile într-o pensiune!


tara leigh calico, mister nedezlegat, disparitie, new mexico, fotografie Povestea înfiorătoare din spatele acestei fotografii. Misterul, nedezlegat de 29 de ani!