Mondo News

RAMONA MANESCU a transmis un MESAJ de FELICITARE Majestatii Sale Regele Marocului Mohammed al VI-lea

Luni, 01 August 2016 14:25
Scris de: Vlad Economu
RAMONA MANESCU a transmis un MESAJ de FELICITARE Majestatii Sale Regele Marocului Mohammed al VI-lea

Europarlamentarul PNL/PPE RAMONA MANESCU a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia aniversarii a 17 ani de cand Majestatea Sa Regele Marocului Mohammed al VI-lea s-a urcat pe tron. In calitate de membra a Comisiei de Afaceri Externe a Parlamentului European, RAMONA MANESCU a participat, in calitate de invitat, la receptia oferita cu aceasta ocazie de Ambasada Marocului.

“Regatul Marocului a sarbatorit ieri 17 ani de la urcarea pe tron a actualului Rege, Majestatea Sa Mohammed VI. In calitate de membra a Comisiei de Afaceri Externe a Parlamentului European am fost invitata la receptia organizata de Ambasada Regatului Marocului cu aceasta ocazie.

l

Cu o dinastie ce dateaza din 1666 si o descendenta ce il leaga pe Majestatea Sa direct de Profetul Mohammed, Marocul este un caz special in tumultuoasa regiune a Africii de Nord si a Orientului Mijlociu. O tara care evolueaza in loc sa explodeze, Marocul a fost si ramane un partener important pentru Romania – intre primii doi de pe continentul African.

In acelasi timp, Marocul reprezinta un partener important al Uniunii Europene in efortul de stabilizare a regiunii. Profit de aceasta deosebita ocazie pentru a felicita Regatul Marocului si a transmite o urare de sanatate si fericire pentru Majestatea Sa alaturi de poporul sau.

Eid Mubarak!”, se arata in postarea de pe pagina de Facebook a europarlamentarului RAMONA MANESCU.  

Sursa foto: ramona-manescu.ro


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul