Mondo News

Rafa Nadal s-a retras de la Turneul Campionilor

Marti, 14 Noiembrie 2017 13:15
Scris de: Vlad Economu
Rafa Nadal s-a retras de la Turneul Campionilor

Rafael Nadal s-a retras de la Turneul Campionilor după primul meci din faza grupelor, numărul 1 ATP acuzând o accidentare. Învins în trei seturi de David Goffin, Nadal a mărturisit că a încercat să joace la Londra, însă durerile sunt mari.

“Am un angajament față de turneu, față de oraș, față de mine. Am încercat din greu. Am făcut tot ceea ce trebuia pentru a fi pregătit să joc aici. Însă, în realitate, nu sunt pregătit să evoluez. M-am luptat din greu în timpul meciului, însă știam că sunt șanse mari să fie ultima mea partidă în acest sezon.

Nici măcar nu am avut ce să analizez când am decis să mă retrag. Este vorba despre durere. Nu am suficientă forță pentru a juca. Am încercat, dar sincer va spun că a fost un miracol că am reușit un scor atât de strâns”, a spus Nadal, citat de ATP.

Liderul ATP va fi înlocuit cu Pablo Carreno Busta, care va juca în Grupa “Pete Sampras” cu Dimitrov și Thiem. Rezultatul lui Nadal cu Goffin va fi preluat automat. Rafa Nadal s-a accidentat la Paris și, în ultimele zile, a încercat să se refacă pentru a putea evolua la Turneul Campionilor.

Sursa foto: marca.com

 


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Horoscop 25 noiembrie 2017, horoscop zilnic, horoscop sambata, horoscop azi Horoscop 25 noiembrie 2017. Atenție la cheltuieli și la alegerea unui nou drum


Horoscop weekend 25-26 noiembrie, horoscop weekend, horoscop noiembrie Horoscop weekend 25-26 noiembrie 2017. Niște conflicte și o problemă destul de gravă de sănătate


codin maticiuc, margherita de la clejani, viorica de la clejani, raspuns bomba Codin Maticiuc lăsat mască de un tovarăș: Aș da și la mă-sa!


horoscop zilnic, horoscop azi, horoscop vineri, horoscop 24 noiembrie 2017 Horoscop 24 noiembrie 2017. Câștiguri neașteptate și treabă multă la serviciu