Mondo News

Radu Mazăre e disperat! De ce fac ceilalți deținuți mișto de fostul primar

Vineri, 07 Iunie 2019 21:25
Scris de: Vlad Economu
Radu Mazăre e disperat! De ce fac ceilalți deținuți mișto de fostul primar

Fratelui lui Radu Mazăre a declarat că fostul edil al Constanței a fost adus fără nici o hârtie din partea Instanței. ”Are frustrarea aceasta deoarece discută cu colegi de la Rahova care au mai fost extrădați din diverse state, în special din Uniunea Europeană și niciunul dintre ei nu a venit fără o decizie a Instanței de extrădare. Ba chiar râd și fac mișto de el”, a declarat fratele lui Radu Mazăre la ieșire din penitenciarul Rahova.

„Statul român a dar curs acestui demers fără a respecta legislația ONU și fără a respecta legislația care există Uniunea Europenă privind dreptul lui de a fi extrădat. Am angajat un  avocat de specialitate și vom face demersuri și la instanțele internaționale”, a adăugat Mihai Mazăre.
 
 
„Așa cum el stă în închisoare pentru că o instanță a considerat că el a făcut lucruri strâmbe, așa și Radu Mazăre are dreptul să se apere”, a mai precizat Mihai Mazăre. În ceea ce privește condițiile din închisoare, Mihai Mazăre a afirmat că fratele său s-a acomodat foarte bine.

Fostul edil are multiple condamnări în România, multe nedefinitive. Pedeapsa definitivă care a atras şi mandatul internaţional este cea pronunţată în 8 februarie de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, când Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.  

Radu Mazăre face orice să iasă din închisoare. Fostul edil din Constanţa a contestat deja sentinţa de nouă ani primită în dosarul retrocedărilor de plaje, iar astăzi ar putea primi şi un răspuns. În lipsa acestuia, procedurile de la penitenciar îşi urmează cursul. Sâmbătă  este ultima zi de carantină, iar luni se va stabili unde şi ce regim de detenţie va avea.

Sursa foto: adevarul

 
 

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 27 iunie 2019, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 27 iunie 2019. Berbecii sunt criticați, iar Capricornii muncesc degeaba


tom hardy, tom hardy filme, sas rogue heroes, serial tv, rol, blair mayne Unde a dispărut Tom Hardy? Motivul pentru care fanii nu mai știu nimic despre superstarul britanic


euro u21, mesaj, simona halep, semifinala, romania-germania EURO U21. Simona Halep le-a transmis tricolorilor un mesaj înaintea semifinalei cu Germania


pamela anderson, adil rami, despartire, umilinta, viata dubla, Pamela Anderson, umilită de iubitul fotbalist: Este un monstru!