Mondo News

Radu Mazăre, condamnat la 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul „Polaris”

Vineri, 03 Mai 2019 16:34
Scris de: Vlad Economu
Radu Mazăre, condamnat la 9 ani și 10 luni de închisoare în dosarul „Polaris”

Radu Mazăre a fost condamnat, vineri, la 9 ani și 10 luni de închisoare de Instanţa Supremă în dosarul „Polaris”. Sentința nu e definitivă și poate fi atacată cu recurs.

Radu Mazăre este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu şi conflict de interese în dosarul „Polaris”. La ultimul termen din proces, pe 25 ianuarie, procurorul de şedinţă al DNA ceruse pentru fostul primar o pedeapsă maximă de 12 ani.

Potrivit DNA, în perioada 2008 – 2014, Radu Mazăre, cu ajutorul lui Strutinsky, a primit de la firma Polaris M Holding SRL, al cărei asociat şi administrator în fapt era Eduard Martin, peste șapte milioane de euro, pentru că a asigurat acestei companii câştigarea unei licitaţii organizate de Primăria Constanţa pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a oraşului.

Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în decembrie 2015. Acesta a părăsit teritoriul României în decembrie 2017 şi a anunţat că cere azil politic în Madagascar.

Radu Mazăre mai are o condamnare de nouă ani de închisoare, definitivă de această dată, în dosarul retrocedărilor ilegale în care au mai fost condamnați și Cristi Borcea, Nicușor Constantinescu și Dragoș Săvulescu (ultimul dispărut și el).

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 24 mai 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 mai 2019. Racii au parte de o nouă perspectivă, iar Vărsătorii sunt susținuți de cei dragi


robert pattinson , filme cu super eroi , filme dc , batman , catwoman , vanessa hudgens , mat reeves Batman și-a găsit-o pe Catwoman! Ce actriță ar urma să joace în rolul super-eroinei alături de Robert Pattinson. Foto în articol


radu mazare, lacramioara toader, dorin toader, razbunare, afaceri, consul, madagascar Cine este femeia care i-ar fi dat decisiva lui Radu Mazăre! Guvernul Dăncilă a pus-o în funcție


bijuterii, zodii, horoscop, accesorii, preferinte Ce bijuterii sunt potrivite pentru fiecare zodie în parte