Mondo News

Radu Banciu n-a răbdat prea mult și a facut-o iar praf pe Simona Halep: Săraca n-a învățat nici să scrie

Miercuri, 14 Februarie 2018 12:17
Scris de: Vlad Economu
Radu Banciu n-a răbdat prea mult și a facut-o iar praf pe Simona Halep: Săraca n-a învățat nici să scrie

Radu Banciu a răbufnit, din nou, la adresa Simonei Halep. Moderatorul emisiunii “Lumea lui Banciu” a insultat-o pe sportivă. Printre jignirile pe care i le-a adus se numără aceea că aceasta nu ar ştii să scrie.

Radu Banciu a vorbit, din nou, marți seară, despre Simona Halep, totul pornind de la un mesaj al sportivei din Constanţa.

„<<E o victorie mare şi o felicit din suflet, chiar i-am trimis un mesaj. M-am bucurat mult să văd că a reuşit şi ea. Aşa cum am mai spus, Sharapova a fost un nume mare în tenis şi mereu când jucam contra ei chiar ne dorim să câştigăm. Şi eu am făcut-o anul trecut pentru prima dată şi mă bucur că şi Monica a făcut-o>>.

Este superba declaraţie a Simonei Halep preluată de cei de la Digi Sport. E adevărat că ţi se face ruşine când citeşti aşa ceva, dar acesta este bunul nostru naţional. Aşa este. (…) Un copil de clasa a doua se exprimă mai bine. Această frază, în orice caz, este de tipul lui Gheorghe Hagi, de tipul Gigi Becali, chiar”, a spus Radu Banciu.

Citește și: RADU BANCIU O TERFELEȘTE PE SIMONA HALEP! DECLARAȚIILE PREZENTATORULUI DE TELEVIZIUNE

“Poate se exprima mai bine în engleză. Nu ştiu de ce nu i-o fi scris Monicăi Niculescu în engleză că amândouă se plimbă prin circuitul ăsta suficient încât să manevreze engleza de WhatsApp. Sau poate că nici măcar acolo nu au un pic de şcoală. Dar, oricum, să faci din aşa ceva un bun naţional, să te isterizezi pentru asta… Nu vă daţi seama, totuşi, cam ce departe suntem de lumea reală? Ce ipocrizie…”, a mai spus Banciu.

“Deci noi, ridicolii acestei lumi, făceam din fata asta o icoană, bă, a societăţii. Asta este sigla noastră. (…) Noi cu asta ne mândrim, cu fata asta. Este tot ce avem mai bun în ţară. Fiţi serioşi! Sunt oameni care ar merita atenţie. (…). Ea, săraca, n-a învăţat nici să citească şi să scrie. (…) Sigur, neavând pe nimeni în sport, ne agăţăm şi noi de cine putem. Este ridicol, bă! (…) Nu se poate”, a mai declarat jurnalistul.

Sursa foto: adevarul


4 comentarii

 1. Estrella
  Reply

  Este ridicol cea ce faci tu cu ea, nu ai puțin respect pt munca și efortul depus de ea, pt a ajunge unde este acum. Dacă nu știe sa se exprime exemplar, este pt ca nu a avut timp suficient de studiu, nu școala a fost telul ei, telul ei a fost victoria.Daca ști sa te exprimi și mori de foame, e mai bine, nu?! Tu, în schimb ce ai “produs” pt tara asta?! Nimic, bun! Ne mai scarbestisi si cu modul limbut, în care vorbesti!

 2. Cristi
  Reply

  Bănciu, o întrebare personală ,spune-mi te rog ce ai făcut tu pentru țara asta? Mai bine spus uitate in oglinda și Spune-ți ca tot un sarantoc i sa rămâi .Si apropo ai o voce ca m-a lasă greu la stomac:)))

 3. Mădălina
  Reply

  Bine ca ești tu”Bă”mare scriitor de gramatica” Bă”.
  Lasa,ne pe noi ăștia inculți sa ne bucuram de victoriile fetelor din tenis și stai tu” Bă”cu deștepți tai.

 4. Sebastian Stanciu
  Reply

  I se dă prea multă importanță acestui retardat !

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 16 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 16 ianuarie 2019. Taurii sunt nemulţumiţi, iar Racii muncesc cu plăcere


victor slav, raluca silea, bombardiera, iubita, relatie Cine este și cum își câștigă banii „Bombardiera”, noua iubită a lui Victor Slav! Foto în articol


ghetari, antarctica, topire accelerata, apa calda, ocean Gheţarii din Antarctica se topesc de şase ori mai repede decât în anii 1970


bani, imprumut, refuz, reguli aur, Ce trebuie să faci ca să nu-ți mai ceară nimeni, niciodată, bani împrumut!