Mondo News

Rădoi despre salariul pe care îl încasează Olăroiu în China: Mi-e frică să nu cad din picioare!

Marti, 03 Aprilie 2018 15:30
Scris de: Vlad Economu
Rădoi despre salariul pe care îl încasează Olăroiu în China: Mi-e frică să nu cad din picioare!

Mirel Rădoi a vorbit, marți, despre salariul anual uriaș pe care Cosmin Olăroiu l-ar încasa în China, la noua sa formație, Jiangsu Suning. Fostul căpitan și antrenor al lui FCSB a dezvăluit că era să cadă din picioare când a auzit suma.

“El era în contact cu mai multe echipe de câteva luni, dar el a așteptat momentul de a se reface după acea intervenție pe care a avut-o și a refuzat tot ceea ce i s-a propus acum câteva luni. Mă bucur că, până la urmă, a acceptat. Despre salariu nu vreau să discut că mi-e frică să nu cad din picioare acum, dar evident că e un pas înainte pentru el, chiar dacă mulți se vor găsi, așa cum s-au găsit și până acum, să spună că a antrenat la cămile”, a dezvăluit Rădoi, potrivit Digi Sport.

“Acum o să spună că a antrenat la orezari și așa mai departe. Pentru că e normal, la noi, în România. Dar eu sunt sigur că va face performanță. Pe lângă asta, că vine după Capello, uitați-vă că a avut doar două zile la dispoziție să pregătească un meci pe care l-a câștigat. Și vă spun asta pentru că eu am văzut meciul și văd schimbările pe care eu știu că el le lucrează”, a completat fostul căpitan al lui FCSB.

Conform unor surse din cercul de apropiați ai lui Olăroiu, antrenorul ar fi recompensat cu 7 milioane de dolari pe an la Jiangsu Suning.

Sursă foto: sport


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu