Mondo News

PUTIN se ia la tranta cu restaurantele MCDONALD’S

Marti, 29 Aprilie 2014 13:47
Scris de: Ioana Alexandra
PUTIN se ia la tranta cu restaurantele MCDONALD’S

Presedintele rus VLADIMIR PUTIN a cerut dezvoltarea industriei fast-food in regiunile din Federatia Rusa pe baza bucatariei nationale, care sa concureze lantul american de restaurante MCDONALD’S.

“Avem o mancare fantastica. Intrebarea este cum sa reconciliem productia industriala cu o calitate mai buna decat cea a potentialilor concurenti, cum ar fi, de exemplu, MCDONALD’S”, a afirmat luni PUTIN, adaugand ca el “iubeste placintele osetine”.

Presedintele rus a subliniat ca bucataria rusa ar trebui sa fie “proaspata ca mancarea facuta acasa, dar elaborata in conformitate cu principiile industriale”.

“Sunt sigur ca astazi se poate face aceasta si depinde in mare masura doar de noi. Trebuie sa cream conditii. Ati putea crea conditii avantajoase pentru intreprinderile mici si mijlocii”, s-a adresat Putin unui grup de deputati, in timpul unei vizite in nord-vestul tarii.

Citeste si: SUA si UE au anuntat o noua SERIE de SANCTIUNI la adresa FEDERATIEI RUSE

“Nu o data am incercat placintele osetine si nu numai. Avem preparate minunate si variate in Caucazul de Nord si in regiunea Volgai”, a indicat liderul rus.

In ultimii ani, fast-food-uri au aparut in marile orase din Rusia, dar in regiuni nu exista o traditie a restaurantelor, care sunt de multe ori costisitoare si de proasta calitate.

Citeste si: MEDVEDEV: Rusia este PREGATITA sa faca fata unor noi SANCTIUNI occidentale

In contextul valului de sanctiuni internationale din cauza rolului Rusiei in criza ucraineana, PUTIN a anuntat o serie de masuri, cum ar fi crearea unui sistem de plati electronice alternativ celui occidental, in timp ce unii politicieni au optat pentru redirectionarea exporturilor, in special de energie, spre Asia.

Sursa foto: adevarul.ro


2 comentarii

  1. Mona
    Reply

    Asta e un fel de Hitler

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video