Mondo News

Prognoza meteo weekend. Cum va fi vremea în acest final de săptămână

Vineri, 07 Septembrie 2018 10:21
Scris de: Vlad Economu
Prognoza meteo weekend. Cum va fi vremea în acest final de săptămână

Potrivit Administrației Naționale de Meteorolgie, vremea se va menține caldă pe perioada weekend-ului, cu toate că se vor înregistra și precipitații în mai multe zone din țară.

Vineri, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale ale perioadei. Vor fi averse şi descăcări electrice în regiunile estice, sud-estice, nordice şi în zona de munte şi pe spaţii restrânse în rest. Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sud-vest, sud-est, în centru şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 şi 29 de grade. În special dimineaţa, pe spaţii mici în zonele joase va fi ceaţă.

În București, dimineata se vor înregistra 15-17 grade, iar pe parcusrul zilei, trecător este posibil să plouă slab. Maxima va fi de 27…28 de grade. La mare, vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi mai mult noros ziua, când, temporar, va ploua în general slab şi vor fi posibile descărcări electrice, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla moderat cu intensificări. Temperaturile maxime, apropiate de cele normale în această perioadă, se vor încadra între 22 şi 25 de grade. Temperatura apei mării va avea valori de 23-25 de grade.

La munte, cerul va avea înnorări temporare şi vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste.

Sâmbătă, vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil. Unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice vor mai fi, mai ales după-amiaza, pe spații restrânse la munte, în centru și în regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 de grade la Miercurea Ciuc și 30 de grade la Drobeta si Giurgiu. In depresiuni, dimineata vor fi condiții de ceață.

În București, după-amiaza vor fi posibile ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade.

Duminică, vremea va fi în continuare în general frumoasă, cu cer variabil. Înnorări temporar accentuate, averse și posibil descărcări electrice vor mai fi, mai ales după-amiaza, pe arii restrânse în zona montană și în sud-vest și cu totul izolat în centrul și în sudul teritoriului.

Temperaturile maxime nu se schimba semnificativ, vor fi de la 22-23 de grade in nordul Moldovei si in depresiuni pina la 31 de grade la Drobeta. În Bucureşti vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice, după-amiază. Dimineata vor fi 15-17 grade si temperatura maximă, în jurul valorii de 29 de grade.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 ianuarie 2019, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 ianuarie 2019. Berbecii primesc un semn cu efect benefic, iar Săgetătorii se îndrăgostesc din nou


temperatura optima, locuinta, temperatura casa, oms Care este temperatura optimă în locuinţă. Sfaturile Organizației Mondiale pentru Sănătate


oscar 2019, premii oscar 2019, nominalizari, nominalizari oscar 2019, filme oscar 2019 Premiile Oscar 2019. Nominalizările la premii sunt anunţate astăzi! Vezi lista propunerilor


radu banciu, comentarii rasiste, serena williams, b1 tv, dezgustator Radu Banciu, comentarii abjecte în direct la TV! Jurnalistul a depășit cu mult limita bunului simț! VIDEO