Mondo News

Prognoza meteo weekend. Ce se întâmplă cu vremea la finalul săptămânii

Vineri, 29 Martie 2019 14:25
Scris de: Vlad Economu
Prognoza meteo weekend. Ce se întâmplă cu vremea la finalul săptămânii

Vremea se încălzește treptat, începând cu vineri. Duminică ajunge la maxime de 20 de grade. Veștile de la ANM sunt bune, vin cu temperaturi din  ce în ce mai ridicate. Începând cu sâmbătă, vremea va deveni mai caldă, mai ales în vestul țării. Vom avea parte de temperaturi de peste 20 de grade.

Cer variabil, în est, sud-est și mai mult senin în vest. Ploi izolate, trecătoare în partea de sud-est, însă sâmbătă și duminică aproape deloc. În Capitală vom avea parte de  vreme frumoasă. Vineri și sâmbătă peste 15 grade, iar duminică chiar și 18 sau 19 grade.

În zonele montane, vreme frumoasă, cu temperaturi la amiază pe Valea Prahovei ce vor urca până la 10, iar duminică vor depăși 13 grade. Cer senin, fără precipitații, vântul va avea intensificări mai mult pe creste, în zona înaltă și mai puțin în zona mai joasă de munte.

Sursa foto: Antena 3


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

turism, transilvania, presa internationala, colt de rai, superlative, conde nast traveller Transilvania face senzație în presa internațională: Colț de rai, învăluit în frumuseți superlative!


miopie, vedere, oameni, ochelari, aristotel, evul mediu, stiinta, Cum se descurcau oamenii cu probleme de vedere înaintea inventării ochelarilor?


horoscop 22 aprilie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 22 aprilie 2019. Vărsătorii au mici conflicte cu șefii, iar Gemenii au multe de făcut


submarin atomic, belgorod, vladimir putin, rusia, lansare, Submarinul sinistru al lui Vladimir Putin. Ar putea șterge un oraș întreg de pe fața pământului! Video