Mondo News

PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND! VREMEA va fi extrem de GEROASA

Vineri, 06 Ianuarie 2017 12:35
Scris de: Vlad Economu

Vremea in tara

Vineri

Vremea se va raci accentuat, devenind geroasa ziua in vest, centru si nord, iar noaptea in toata tara. Cerul va fi innorat, iar in cursul zilei temporar va ninge, pe arii relativ extinse in regiunile extracarpatice, local in Transilvania si Maramures si izolat in celelalte zone. In Dobrogea, Muntenia si Moldova ninsorile vor fi local mai insemnate cantitativ, iar vantul va continua sa prezinte intensificari sustinute, viscolind si spulberand zapada si determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii. In cursul noptii, aria ninsorilor va fi in restrangere, vor deveni in general slabe cantitativ, dar vantul, desi va mai slabi in intensitate, va mai avea intensificari in regiunile estice, unde va continua sa viscoleasca si sa spulbere zapada. Intensificari ale vantului se vor semnala si in vestul si sud-vestul teritoriului, insa la cote mai reduse si numai pe arii restranse in Oltenia, zapada va fi spulberata. Spre dimineata. cerul va deveni variabil in partea de vest a teritoriului, unde vor fi conditii de ceata si chiciura. Temperaturile maxime se vor incadra intre -14 si 0 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -23 si -11 grade.

Sambata

Vremea va fi geroasa in cea mai mare parte a tarii, atat noaptea cat si ziua, astfel incat, temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre -16 si -8 grade, iar cele minime intre -24 si -12 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali. Cerul va fi variabil, cu innorari si local ninsori slabe, in jumatatea de nord-est a teritoriului si la munte. Vantul va continua sa prezinte intensificari, dar la cote mult mai reduse fata de intervalul anterior, cu precadere in cursul zilei, in Moldova, Dobrogea, estul Baraganului si in zona montana inalta, unde va viscoli si spulbera zapada. Izolat, mai ales noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Duminica

Desi valorile termice vor marca o crestere fata de ziua precedenta in vestul sud-vestul si nord-estul teritoriului, vremea se va mentine geroasa noaptea in toata tara, iar in cursul zilei, indeosebi in centru si sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -15 si -4 grade, mai coborate in depresiuni, iar cele minime se vor incadra, in general, intre -25 si -13 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari si ninsori slabe, pe arii relativ extinse, mai ales spre seara si noaptea, in regiunile vestice, centrale, nordice si estice. Vantul va avea intensificari la munte, mai ales in zona inalta, dar si in Moldova si pe litoral, cu precadere in cursul zilei, unde va viscoli si spulbera zapada. Izolat, dimineata si noaptea, in zonele joase vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Vremea in Capitala

Vineri

Vremea va deveni deosebit de rece, geroasa noaptea. Cerul va fi noros, temporar va ninge, in general moderat cantitativ, iar vantul va continua sa prezinte intensificari in cursul zilei, viscolind si spulberand zapada. Spre seara vantul va slabi semnificativ in intensitate, iar pe parcursul noptii numai trecator va ninge slab. Temperatura maxima va fi de -5…-3 grade, iar cea minima de -12…-10 grade.

Sambata

Vremea va fi geroasa atat ziua, cat si noaptea. Cerul va avea innorari indeosebi in cursul zilei, cand trecator mai este posibil sa ninga slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de -12…-11 grade, iar cea minima de -19…-17 grade, mai scazuta la periferia orasului. In cursul noptii vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Duminica

Vremea se va mentine geroasa atat ziua cat si noaptea. Cerul va va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de -13 grade, iar cea minima va fi de -21…-19 grade, posibil mai coborata la periferia orasului. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata, asociata cu depunere de chiciura.

Sursa foto: gandul


Articole Recomandate

Stiri din aceeasi categorie

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Lifestyle

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

HOROSCOP, HOROSCOP LUNAR, HOROSCOP MAI 2017, HOROSCOP LUNA MAI 2017, PREVIZIUNI ASTRALE MAI 2017, PREVIZIUNI KARMICE MAI 2017, ASTROLOG MAI 2017, HOROSCOP BERBEC MAI 2017, HOROSCOP TAUR MAI 2017, HOROSCOP GEMENI MAI 2017, HOROSCOP RAC MAI 2017, HOROSCOP LEU MAI 2017, HOROSCOP FECIOARA MAI 2017, HOROSCOP BALANTA MAI 2017, HOROSCOP SCORPION MAI 2017, HOROSCOP CAPRICORN MAI 2017, HOROSCOP SAGETATOR MAI 2017, HOROSCOP VARSATOR MAI 2017, HOROSCOP PESTI MAI 2017, HOROSCOP MAI 2017. INFLUENTELE BENEFICE SE IMPLETESC CU CELE NOCIVE


HOROSCOPUL SAPTAMANII 1-7 MAI 2017,HOROSCOP SAPTAMANAL, HOROSCOP MAI 2017, PREVIZIUNI ASTRALE, PREVIZIUNI KARMICE, HOROSCOPUL SAPTAMANAL 1-7 MAI 2017, HOROSCOPUL SAPTAMANII 1-7 MAI 2017


horoscop zilnic, horoscopul zilnic, horoscopul de azi, horoscopul zilei de azi, horoscopul zilnic de azi luni 1 mai aprilie 2017 HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI, 1 MAI 2017


HOROSCOP de WEEKEND 29-30 aprilie 2017, HOROSCOP WEEKEND, PREVIZIUNI ASTRALE, PREVIZIUNI KARMICE, HOROSCOP APRILIE 2017, HOROSCOP de WEEKEND 29-30 aprilie 2017. Ce ti-au harazit ASTRELE la final de LUNA