Mondo News

PROGNOZA METEO pentru 2-15 OCTOMBRIE 2017. VREMEA in URMATOARELE 2 SAPTAMANI

Luni, 02 Octombrie 2017 17:30
Scris de: Vlad Economu
PROGNOZA METEO pentru 2-15 OCTOMBRIE 2017. VREMEA in URMATOARELE 2 SAPTAMANI

Meteorologii de la ANM au prezentat prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. Astfel, in urmatoarea perioada, vor fi temperaturi obisnuite pentru aceasta perioada a anului, potrivit prognozei valabila pentru intervalul 2-15 octombrie.

Banat

Vremea va fi normala pentru aceasta perioada, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 17 si 20 de grade, mai mari pana la 21-22 de grade in zilele de 3 si 13 octombrie. Temporar, in perioadele 3-4 octombrie si 6-11 octombrie, va ploua, iar in restul timpului probabilitatea de aparitie a ploilor va fi destul de redusa.

Crisana

In medie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 19 de grade, usor ridicate, pana la 20-21 de grade, in zilele de 3 si 13 octombrie, iar minimele vor creste de la 6 grade in prima noapte, la 9 grade in cea de-a doua, apoi vor oscila in jurul a 8 grade. Va ploua mai mult intre 3 si 4 octombrie si intre 6 si 11 octombrie.

Transilvania

Si aici vor fi valori normale pentru aceasta perioada, intre 15 si 19 grade, usor mai ridicate in zilele de 3 si 13 octombrie, dar si mai scazute in 4 octombrie. Media regionala a temperaturilor minime va fi de 5-6 grade, exceptand prima noapte, cand se vor inregistra in jur de 2 grade. Probabilitatea de aparitie a ploii va fi ridicata incepand cu data de 3 octombrie, iar in perioada 7-11 octombrie ploile pot fi moderate si temporar, mai insemnate cantitativ.

Maramures

Meteorologii anunta ca temperatura din timpul zilei va fi mai mica decat normalul perioadei. In medie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 18 grade, iar cele minime se vor incadra intre 4 si 9 grade in prima saptamana, apoi vor oscila in jurul a 7 grade. Vor fi ploi moderate si temporar mai insemnate cantitativ, cu precadere in perioada 3-4 octombrie si in intervalul 6-11 octombrie.

Moldova

In prima noapte a intervalului va fi mai rece (4 grade), dar in rest temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada. In restul timpului, vor fi temperaturi minime, in medie regionala, de 7-8 grade. Maximele se vor incadra intre 15 si 19 grade in prima saptamana si intre 17 si 19 grade, pe parcursul celei de-a doua. Incepand cu data de 3 octombrie va ploua, dar putin.

Dobrogea

In medie, pe parcursul primei saptamani vor fi maxime cuprinse intre 15 si 21 de garde si minime intre 7 si 12 grade, iar in cea de-a doua saptamana temperaturile maxime vor oscila in jurul a 19 grade, iar minimele in jurul a 11 grade. Vor fi posibile ploi, dar slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare de semnalare in perioada 7-11 octombrie.

Muntenia

In primele zile se incalzeste usor, temperaturile ajungand la cele normale. In medie, pe parcursul primei saptamani vor fi maxime cuprinse intre 17 si 23 de grade si minime intre 5 si 9 grade, iar in cea de-a doua saptamana temperaturile maxime se vor incadra intre 19 si 21 de grade, iar minmele vor oscila in jurul a 8 grade. Vor fi ploi slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare de semnalare in perioada 7-11 octombrie.

Oltenia

Pe parcursul primei saptamani, temperatura va creste treptat, dar va fi mai frig decat in mod normal. Vor fi valori maxime cuprinse intre 17 si 22 de grade si minime intre 5 si 9 grade. In cea de-a doua saptamana vor fi temperaturi in jurul celor normale; maxime cuprinse intre 18 si 21 de grade si minime in jur de 8 grade. Vor fi ploi slabe cantitativ, cu probabilitate mai mare de semnalare in perioada 7-11 octombrie.

La munte

In zonele montane vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada. Se anunta maxime de 8-10 grade si minime de 2-3 grade ale celor minime. Incepand cu 3 octombrie, probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi ridicata, iar in perioada 7-11 octombrie acestea pot fi moderate si insemnate cantitativ.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 ianuarie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 ianuarie 2018. Este momentul unui bilanț! Nu arunca banii aiurea, te vei descurca onorabil


william james sidis, IQ urias, cel mai destept om, isaac newton, albert einstein Cel mai deștept om din istorie avea un coeficient de inteligență uriaș! Einstein și Newton nu se puteau compara cu el


kim goodman, celebritate, proptoza, ochi din orbite, guinness book Este de preferat să nu te întâlnești noaptea cu această femeie


kanal d, bianca dragusanu, salariu, diferenta, gabriela cristea, scandal, emisiune, Salariul pe care îl primește Bianca Drăgușanu la Kanal D! Diferență mare față de Gabi Cristea