Mondo News

PROGNOZA METEO pana la FINALUL lunii IULIE. VREME EXCELENTA pentru VACANTA

Luni, 17 Iulie 2017 17:42
Scris de: Vlad Economu
PROGNOZA METEO pana la FINALUL lunii IULIE. VREME EXCELENTA pentru VACANTA

Vremea ramane calda in urmatoarele doua saptamani, cu temperaturi care vor oscila intre 27 – 35 de grade. Se incalzeste inca din zilele care urmeaza, insa in unele regiuni temperaturile vor scadea cu circa doua grade saptamana viitoare. Cat despre ploi, acestea sunt mai probabile in ultimele zile ale lunii iulie, dar nu vor fi puternice sau persistente, anunta ANM.

In Banat, in primele zile, media temperatururilor diurne va fi de 28 – 29 de grade. Treptat, se va incalzi, iar temperaturile vor fi pe alocuri caniculare dupa-amiaza. Cel mai cald va fi in intervalul 21 – 24 iulie, cand sunt prognozate, in medie, 36 de grade. Saptamana viitoare, temperaturile scad usor, ajungand in jurul a 32 de grade. In ceea ce priveste ploile, saptamana aceasta vor lipsi, insa vor fi prezente saptamana viitoare. Vor fi insa slabe din punct de vedere cantitativ, mai probabile in zilele 25 – 27 si 28 – 29 iulie.

In Crisana, temperaturile sunt placute in zilele care urmeaza, dar si aici se va incalzi treptat, vremea devenind caniculara dupa-amiaza. Va fi cald in perioada 21 – 24 iulie, cand sunt prognozate in jur de 35 de grade. In a doua saptamana de prognoza se racoreste usor, in weekend ajungandu-se la circa 30 de grade. Saptamana aceasta poate ploua slab si cu totul izolat. Mai multe ploi, dar tot slabe cantitativ, sunt anuntate saptamana viitoare.

In Transilvania, se incalzeste in a doua parte a acestei saptamani, cand vor fi, in medie, 32 – 34 de grade. Saptamana viitoare temperaturile scad cu doua – trei grade. Precipitatiile vor lipsi in aceasta saptamana, dar pot aparea saptamana viitoare, cand vor fi slabe din punct de vedere cantitativ si de scurta durata. Cel mai probabil, vor cadea in zilele de 25 si 26 iulie.

In Maramures, temperaturile nu vor ajunge la 30 de grade in urmatoarele zile. Apoi, de vineri pana luni, se va incalzi si se va ajunge la temperaturi de 33 – 34 de grade. In a doua saptamana de prognoza, pe fondul accentuarii instabilitatii atmosferice, se preconizeaza o scadere usoara a temperaturilor, astfel ca media maximelor nu va depasi 20 de grade Celsius ziua. In ceea ce priveste precipitatiile, acestea vor fi doar razlete pana duminica. In a doua saptamana, vor fi averse mai insemnate cantitativ in zilele de 25 si 26 iulie si catre sfarsitul saptamanii.

In Moldova, vremea se incalzeste zilele viitoare, devenind calduroasa in weekend, cand temperaturile vor fi de aproximativ 32 – 33 de grade ziua.
Saptamana viitoare nu vor fi schimbari in ceea ce priveste temperaturile. Cat priveste ploile, acestea vor lipsi saptamana aceasta, dar vor fi prezente in a doua saptamana, in zilele de 25 si 26 iulie.

In Dobrogea, se incalzeste treptat, la finele acestei saptamani temperaturile situandu-se la 31 – 32 de grade in timpul zilei. Saptamana viitoare, nu vor fi schimbari, temperaturile mentinandu-se in acelasi registru. In estul tarii poate sa ploua in urmatoarele zile, dar si dupa 28 iulie.

In Muntenia, se incalzeste treptat pana la sfarsitul saptamanii, cand se va ajunge la circa 34 – 35 de grade. Dupa-amiezile pot fi caniculare in a doua parte a saptamanii. Saptamana viitoare debuteaza cu aceleasi temperaturi, care vor scadea insa usor pe masura ce ne apropiem de weekend. Sfarsitul de saptamana va veni cu temperaturi de circa 32 de grade Celsius. Incepand de duminica aceasta pot aparea ploi de scurta durata si descarcari electrice mai ales in zonele de deal.

La munte, vremea va fi racoroasa in zilele care urmeaza, mai ales dimineata. Temperaturile nu vor ajunge la 20 de grade Celsius. Catre weekend temperaturile vor incepe sa creasca pana la circa 24 de grade. Saptamana viitoare, pe fondul accentuarii instabilitatii atmosferice, se preconizeaza o scadere usoara a temperaturilor. Meteorologii anunta o medie a maximelor de 20 de grade. Cat priveste precipitatiile, acestea pot fi torentiale saptamana viitoare. Va ploua mai ales in 25 – 26 iulie si in ultimele zile ale acestei perioade.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 ianuarie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 ianuarie 2018. Este momentul unui bilanț! Nu arunca banii aiurea, te vei descurca onorabil


william james sidis, IQ urias, cel mai destept om, isaac newton, albert einstein Cel mai deștept om din istorie avea un coeficient de inteligență uriaș! Einstein și Newton nu se puteau compara cu el


kim goodman, celebritate, proptoza, ochi din orbite, guinness book Este de preferat să nu te întâlnești noaptea cu această femeie


kanal d, bianca dragusanu, salariu, diferenta, gabriela cristea, scandal, emisiune, Salariul pe care îl primește Bianca Drăgușanu la Kanal D! Diferență mare față de Gabi Cristea