Mondo News

Profetiile lui Nostradamus pentru 2014: Incepe depopularea Europei

, 08 Decembrie 2013 13:35
Scris de: Iulia Cristina
Profetiile lui Nostradamus pentru 2014: Incepe depopularea Europei

Nostradamus a facut profetii infricosatoare pentru anul 2014, sustine inginerul ucrainean Alexander Lazarev, cel care a anuntat ca a descifrat toate catrenele profetiilor facute de Nostradamus. Frica de necunoscut, dar mai ales de un sfarsit tragic al planetei, a intrigat omenirea inca din cele mai vechi timpuri, insa in ultimii ani subiectul a devenit mai degraba “la moda” decat “de speriat” din cauza mediatizarii intense. 

La fiecare sfarsit de an apar preziceri despre anul ce sta sa vina, iar cum profetiile despre viitor nu ar fi complete daca geniul Nostradamus nu ar fi mentionat, si de aceasta data avem parte despre interpretari “incendiare” despre cum va fi anul 2014.

Alexander Lazarev a prezentat, de curand, cateva dintre prezicerile facute de Nostradamus pentru noul an.

Astfel, in 2014 va avea loc un atentat asupra a patru prim-ministri importanti ai lumii. Atunci va izbucni si un conflict armat in Peninsula Indostan (vechiul nume dat regiunii subcontinentului indian, care cuprinde: India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka, Insulele Maldive, Bhutan si Nepal – n.r.).

Acest conflict se va transforma treptat in Al Treila Razboi Mondial, care va incepe in noiembrie 2014 si se va incheia in octombrie 2024.

La inceput, in acest conflict, se vor folosi arme conventionale, apoi se va trece la utilizarea armelor chimice si nucleare. Deseurile radioactive vor transforma emisfera nordica intr-un adevarat cimitir.

Putinii supravietuitori se vor imbolnavi de boli grave de piele, precum si de cancer. Pana in 2016, Europa va fi aproape depopulata. Acest cosmar va dura pana in 2025.

Profetii care s-au adeverit pana acum

1. Tana Hoy este medium-ul care a prezis bombardamentul din orasul american Oklahoma, dar si atentatele de la 11 Septembrie, 2001.

2. Jeffry R. Palmer, medicul australian a uimit lumea cu profetiile sale despre viitor. Multe dintre ele s-au adeverit, insa altele nu s-au apropiat de realitate. Insa doctorul a reusit sa prezica tragedia care a indurerat lumea pe 26 decembrie 2004, atunci cand un tsunami devastator a maturat insula Sumatra, din Indonezia. Peste 230.000 de peste 14 tari au fost ucisi de valurile ucigase.

3. Americanul Edgar Cayce, supranimit si Profetul Adormit, este cel mai cunoscut prezicator al secolului XX. Cayce reusea sa stea in meditatie vreme de mai multe ore, timp in care putea sa raspunda sa intrebari legate de timp, spatiu, reincarnare, spiritualitate sau evenimente prezente si viitoare. Cayce a prezis datele de inceput si sfarsit a celor doua Razboaie Mondiale, data in care va lua sfarsit marea criza economica din SUA, dar si mortile presedintilor americani Frankiln Roosevelt si John F. Kennedy.

4. Jeane Dixon a fost o astroloaga renumita in anii 1960. A devenit si mai faimoasa in America, atunci cand prima doamna a SUA, Nancy Reagan i-a cerut sfatul. Dixon este faimoasa pentru prezicerea asasinarii presedintelui John F. Kennedy si moartea lui Martin Luther King.

5. Scriitorul american Mark Twain nu este foarte cunoscut pentru prezicerile sale, insa a facut anumite profetii care s-au implinit. Cea mai marcanta a fost cea a propriei sale morti: a spus ca el va muri atunci cand cometa Halley se va arata pe cer, si asa s-a intamplat.

6. Terry si Linda Jamison sunt gemenele care impart acelasi suflet si care au prezis atentatele de la 11 Septembrie. Intr-un interviu acordat pentru un post de radio, gemenele au declarat ca au vazut mai multe dezastre naturale care au maturat lumea.

7. Niciun articol despre profetii nu ar fi complet daca geniul Nostradamus nu ar fi mentionat. Acesta a prezis, in versuri, cum printul intunecat , nascut langa Italia, va indurera un continent intreg. Mai mult, nici atentatele de la 11 septembrie nu au fost trecute cu vederea de catre Nostradamus. El a scris ca foc venit din cer va distruge un oras intreg si mii de oameni isi vor plange mortii.


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 ianuarie 2018, horoscop marți, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 ianuarie 2018. Este momentul unui bilanț! Nu arunca banii aiurea, te vei descurca onorabil


william james sidis, IQ urias, cel mai destept om, isaac newton, albert einstein Cel mai deștept om din istorie avea un coeficient de inteligență uriaș! Einstein și Newton nu se puteau compara cu el


kim goodman, celebritate, proptoza, ochi din orbite, guinness book Este de preferat să nu te întâlnești noaptea cu această femeie


kanal d, bianca dragusanu, salariu, diferenta, gabriela cristea, scandal, emisiune, Salariul pe care îl primește Bianca Drăgușanu la Kanal D! Diferență mare față de Gabi Cristea