Mondo News

Profesorii amenință că vor boicota Bacalaureatul! Nemulțumirile cadrelor didactice

Joi, 15 Februarie 2018 12:15
Scris de: Vlad Economu
Profesorii amenință că vor boicota Bacalaureatul! Nemulțumirile cadrelor didactice

Profesorii amenință cu boicotarea Bacalaureatului! Sindicatele din Educație amenință din nou cu greva generală și boicotarea Bacalaureatului, dacă problemele salariale nu se rezolvă.

O delegație s-a dus joi dimineață la Ministerul Educației, pentru a avea o discuție cu ministrul Valentin Popa, însă acesta nu era în instituție, transmite Digi24.

Totuși, oamenii au fost primiți de secretarii de stat, care le-au ascultat nemulțumirile, principala fiind întârzierea la plată a salariilor. Sindicaliștii se tem că ar putea deveni un obicei să-și primească salariile mai târziu.

Ei iau în calcul declanșarea unei greve generale și chiar boicotarea examenului de Bacalaureat. De altfel, în fața ministerului s-au adunat, joi, mai mulți profesori care au protestat spontan.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

romania, urna a patra, tragere la sorti, preliminarii EURO 2020, urne preliminarii euro 2020 România, în urna a patra a preliminariilor pentru EURO 2020! Cum arată urnele!


horoscop 21 noiembrie 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 noiembrie 2018. Vărsătorii află noutăți despre viitorul profesional, iar Leii își planifică o călătorie


florin salam, decizie radidala, plecare romania, sua, Florin Salam își ia “o pauză de România”! Unde se va refugia manelistul! Mesaj pentru bătăușul de la Milano


snoop dogg, stea, inaugurare, hollywood boulevard Snoop Dogg şi-a inaugurat steaua pe Hollywood Boulevard