Mondo News

Profesorii amenință că vor boicota Bacalaureatul! Nemulțumirile cadrelor didactice

Joi, 15 Februarie 2018 12:15
Scris de: Vlad Economu
Profesorii amenință că vor boicota Bacalaureatul! Nemulțumirile cadrelor didactice

Profesorii amenință cu boicotarea Bacalaureatului! Sindicatele din Educație amenință din nou cu greva generală și boicotarea Bacalaureatului, dacă problemele salariale nu se rezolvă.

O delegație s-a dus joi dimineață la Ministerul Educației, pentru a avea o discuție cu ministrul Valentin Popa, însă acesta nu era în instituție, transmite Digi24.

Totuși, oamenii au fost primiți de secretarii de stat, care le-au ascultat nemulțumirile, principala fiind întârzierea la plată a salariilor. Sindicaliștii se tem că ar putea deveni un obicei să-și primească salariile mai târziu.

Ei iau în calcul declanșarea unei greve generale și chiar boicotarea examenului de Bacalaureat. De altfel, în fața ministerului s-au adunat, joi, mai mulți profesori care au protestat spontan.

Sursă foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

prejudiciu urias, iuliana marciuc, tvr, destine ca-n filme, curtea de conturi Iuliana Marciuc și „gaura” uriașă de la TVR! Cum a fost prejudiciat bugetul TVR


horoscop 22 februarie 2018, horoscop zilnic, horoscop joi, horoscop azi Horoscop 22 februarie 2018. Ar fi bine să fii echilibrat și să vorbești scurt și la obiect


nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”