Mondo News

Producătorii Aquaman au făcut un anunț despre partea a doua a filmului

Joi, 14 Februarie 2019 17:20
Scris de: Vlad Economu
Producătorii Aquaman au făcut un anunț despre partea a doua a filmului

Studiourile Warner Bros. vor să profite din plin de succesul filmului “Aquaman” așa că au semnat deja cu David Leslie Johnson-McGoldrick, co-scenaristul primului film, pentru a scrie partea a doua.

Potrivit The Wrap, David Leslie Johnson-McGoldrick a co-scris primul film alături de Will Beall, bazându-se pe o poveste de Geoff Johns, Beall și James Wan. Pentru continuare însă, el va începe să scrie pe cont propriu, urmând să primească ajutor doar dacă studiourile vor simți nevoia ca povestea să devină mai complexă. Johnson-McGoldrick este unul dintre cei mai fideli colaboratori ai regizorului James Wan, căruia i-a fost atribuit succesul “Aquaman”.

Citește și: DETALIUL ASCUNS DIN ULTIMA SCENĂ A “AQUAMAN” DĂ DE GOL PLANURILE DC COMICS PENTRU URMĂTOARELE FILME

James Wan, piesa esențială din puzzle-ul “Aquaman”, nu se grăbește să confirme că va ocupa din nou scaunul regizorului, iar cei de la Warner Bros. nu vor să-l preseze. Cu toate acestea, el e la un pas să încheie un acord pentru a se întoarce în calitate de producător pentru continuare. Astfel, va fi implicat într-o anumită măsură în proiect.

Studiourile trag speranța că îl pot face să semneze și ca regizor, având în vedere succesul extraordinar pe care l-a avut primul film. Aquaman a încasat 1,12 miliarde de dolari în întreaga lume și, deși nu este chiar filmul preferat al criticilor, a reușit să primească mai multe laude decât restul filmelor DC Comics recente. “Aquaman” a depășit “The Dark Knight Rises” și a devenit cea mai mare adaptare DC Comics din toate timpurile.
Deocamdată, nu există detalii despre poveste, dar, având în vedere secvența dinainte de credite din primul film, este foarte probabil ca Black Manta să devină principalul inamic al lui Arthut Curry din partea a doua.

Sursa traducere: filmnow.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!


timisoara, atac, tanar injunghiat, fiu sile camataru, club manele, Albert Florian Balint Timişoara. Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr într-un club de manele! Video


horoscop 20 octombrie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 20 octombrie 2019. Săgetătorii au o zi controversată, iar Taurii au cheltuieli neașteptate


snoop dogg, salariu, jointuri, tigari marijuana, rulat, angajat Snoop Dogg are un angajat care se ocupă doar cu rularea țigărilor cu marijuana! Suma uriașă cu care îl plătește