Mondo News

Producătorii Aquaman au făcut un anunț despre partea a doua a filmului

Joi, 14 Februarie 2019 17:20
Scris de: Vlad Economu
Producătorii Aquaman au făcut un anunț despre partea a doua a filmului

Studiourile Warner Bros. vor să profite din plin de succesul filmului “Aquaman” așa că au semnat deja cu David Leslie Johnson-McGoldrick, co-scenaristul primului film, pentru a scrie partea a doua.

Potrivit The Wrap, David Leslie Johnson-McGoldrick a co-scris primul film alături de Will Beall, bazându-se pe o poveste de Geoff Johns, Beall și James Wan. Pentru continuare însă, el va începe să scrie pe cont propriu, urmând să primească ajutor doar dacă studiourile vor simți nevoia ca povestea să devină mai complexă. Johnson-McGoldrick este unul dintre cei mai fideli colaboratori ai regizorului James Wan, căruia i-a fost atribuit succesul “Aquaman”.

Citește și: DETALIUL ASCUNS DIN ULTIMA SCENĂ A “AQUAMAN” DĂ DE GOL PLANURILE DC COMICS PENTRU URMĂTOARELE FILME

James Wan, piesa esențială din puzzle-ul “Aquaman”, nu se grăbește să confirme că va ocupa din nou scaunul regizorului, iar cei de la Warner Bros. nu vor să-l preseze. Cu toate acestea, el e la un pas să încheie un acord pentru a se întoarce în calitate de producător pentru continuare. Astfel, va fi implicat într-o anumită măsură în proiect.

Studiourile trag speranța că îl pot face să semneze și ca regizor, având în vedere succesul extraordinar pe care l-a avut primul film. Aquaman a încasat 1,12 miliarde de dolari în întreaga lume și, deși nu este chiar filmul preferat al criticilor, a reușit să primească mai multe laude decât restul filmelor DC Comics recente. “Aquaman” a depășit “The Dark Knight Rises” și a devenit cea mai mare adaptare DC Comics din toate timpurile.
Deocamdată, nu există detalii despre poveste, dar, având în vedere secvența dinainte de credite din primul film, este foarte probabil ca Black Manta să devină principalul inamic al lui Arthut Curry din partea a doua.

Sursa traducere: filmnow.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”


franco zeffirelli a murit, a murit franco zeffirelli, deces, regizor, italia Franco Zeffirelli a murit. Viața și opera unui geniu irascibil


cristiano ronaldo, viol, citatie, tribunal, las vegas Cristiano Ronaldo, acuzat de viol, trebuie să se prezinte în faţa unui tribunal din Las Vegas