Mondo News

Procurorii DNA cer închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea! Sentința va fi dată pe 29 mai

Marti, 15 Mai 2018 12:33
Scris de: Vlad Economu
Procurorii DNA cer închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea! Sentința va fi dată pe 29 mai

Informații de ultimă oră din sala de judecată, din procesul care se judecă la ICCJ unde Liviu Dragnea este acuzat de abuz în serviciu după ce a angajat două membre PSD în cadrul DGASPC Teleorman. Sentința in cazul liderului PSD se va da pe 29 mai.

Procurorii cer închisoare cu executare pentru șeful PSD Liviu Dragnea. Conform RTV, procurorii susțin că faptele din dosar sunt concurente cu cele din dosarul Referendumului, astfel că pedeapsa cu suspedare din acel dosar trebuie să fie anulată. În final, procurorul DNA a cerut în cazul lui Dragnea o pedeapsa de 7 ani și 6 luni pentru instigare la abuz în serviciu și 2 ani și 6 luni pentru fals și anularea suspendării condamnării de 2 ani din dosarul Referendumului. Surpriza acestui proces este că procurorul a cerut suspendarea procesului pentru Bombonica Prodana (fosta Dragnea), pentru că a achitat partea sa de prejudiciu.

Liviu Dragnea se află marți la ÎCCJ unde are loc ultimul termen în procesul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman.

Magistrații au declarat închisă cercetarea judecătorească, urmând ca părțile să prezinte pledoariile finale și inculpații să susțină ultimul cuvânt. Sentințele nu vor fi pronunțate astăzi, ci va fi stabilit un termen ulterior.

Sursa foto: realitatea


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 martie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 martie 2019. Fecioarele sunt visătoare, iar Gemenii trebuie să-și dreagă relația


johnny depp , johnny depp proces , johnny depp scandal , johnny depp avere Johnny Depp a pierdut o sumă uriașă după concedierea din Pirații din Caraibe! Ce avere mai are în conturi


spania, sex oral, alergie, alicante, femeie A făcut sex oral și era să moară. Ce alergie a căpătat femeia


somn, odihna, zodie, zodii, horoscop Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun cât trebuie să dormi! Studiu