Mondo News

Priscilla Presley rupe tăcerea și spune adevărul despre moartea regelui Elvis

Luni, 09 Aprilie 2018 12:15
Scris de: Vlad Economu
Priscilla Presley rupe tăcerea și spune adevărul despre moartea regelui Elvis

Adevărul despre moartea lui Elvis Presley. Priscilla Presley, fosta soţie a lui Elvis, susține într-un nou documentar difuzat de HBO că fostul cântăreţ “ştia faptul că va muri din cauza unui atac de cord provocat de droguri.”

Ea a declarat că Elvis ştia ce urmează să se întâmple şi că a fost o decizie pe care acesta a luat-o în mod deliberat. Priscilla a făcut afirmaţia în cadrul unui promo pentru un nou documentar marca HBO: “Elvis Presley: Căutarea”. În materialul ce urmează să fie difuzat sâmbătă, fosta soţie a legendei rock’n'roll şi-a deschis sufletul cu privire la dependenţa acută de droguri pe care o dezvoltase soţul său.

Într-o mărturie dureroasă, aceasta a susţinut că Regele “ştia ce face” atunci când decidea să folosească substanţe stupefiante şi că se aştepta să moară. Astfel, aceasta consideră că de fapt supradoza de analgezice care l-a ucis pe fostul cântăreţ, nu a fost o coincidenţă. Priscilla tinde să creadă că a fost de fapt o acţiune suicidală.

documentar-hbo-elvis

Fosta soţie a mai povestit de asemenea cum ea şi cei apropiaţi familiei au încercat din răsputeri să îl scoată pe Elvis din lumea întunecată a drogurilor, însă dependenţa acestuia era mult prea mare pentru a putea fi oprită. Declaraţia a venit în urma multor acuzaţii din partea fanilor care întrebau în mod retoric, după moartea starului, de ce nimeni nu a făcut nimic pentru a împiedica tragicul eveniment. “Ştia ce face, toţi oamenii apropiaţi lui au încercat să îl convingă, dar pur şi simplu nu îi putea spune nimeni ce să facă, nu accepta nici în ruptul capului.”

Mărturia şocantă a venit la doar câteva luni de la descoperirea a două presupuse scrisori de adio din partea Regelui. În una dintre scrisorile descoperite destinate prietenului şi managerului lui Elvis, starul scria “M-am săturat de viaţa asta, am nevoie de o odihnă lungă.”

Sursa traducere: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

delia matache, nervi, fan, idiot, Delia, scoasă din sărite de un fan: “Ești incredibil de idiot”! De ce s-a enervat artista


connect-r, misha, divort, tradare, amanta, divort connect-r misha Connect-R și Misha au divorțat! Când și de ce s-au despărțit de fapt cei doi artiști


bere, watercress warrior, potenta, bere ciudata, sex Berea care te face campion la pat! Foto în articol


pterozaur, descoperire, vertebrate zburatoare, video, specie noua Descoperire inedită! O nouă specie de pterozaur oferă detalii despre primele vertebrate zburătoare. Video