Mondo News

Prima măsură luată de emirul Dubaiului după fuga soției sale, prințesa Haya

Sambata, 06 Iulie 2019 02:41
Scris de: Vlad Economu
Prima măsură luată de emirul Dubaiului după fuga soției sale, prințesa Haya

Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, emirul Dubaiului, a dat-o în judecată pe Prinţesa Haya, soția sa care l-a părăsit și a fugit la Londra împreună cu copiii cuplului.

Șeicul a deschis procesul împotriva fostei sale în Londra, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie. El va fi reprezentat de Lady Helen Ward of Stewarts, o firmă importantă de avocatură din Londra, anunță CNN.

Prinţesa Haya, una dintre fiicele fostului rege al Iordaniei, este cunoscută la nivel internaţional, fiind prietenă apropiată cu Prinţul Charles al Marii Britanii şi cu soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall. Ea este absolventă a facultății de Politică, Filosofie şi Economie de la Oxford și s-a căsătorit cu șeicul în 2004, fiind a șasea sa soție.

Citeşte și: MOTIVUL PENTRU CARE SOŢIA ŞEICULUI DIN DUBAI A FUGIT DIN ȚARĂ ÎMPREUNĂ CU COPIII ŞI CU 31 DE MILIOANE DE LIRE STERLINE!

Prinţesa Haya, în vârstă de 45 de ani, a fugit iniţial în Germania în acest an pentru a cere azil. Conform unor informaţii, ea s-ar afla acum într-o vilă de 85 de milioane de lire în Kensington Palace Gardens, în centrul Londrei, conform BBC. Potrivit unor surse apropiate prințesei, decizia ei de a fugi de lângă soțul său a fost provocată de o serie de informații pe care le-a aflat despre întoarcerea în Dubai a uneia dintre fiicele şeicului, Latifa.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 23 iulie 2019, horoscop marti, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 iulie 2019. Taurii ar trebui să fie discreți, iar Fecioarele au bătăi de cap


anastase dragomir, inventator, scaun ejectabil, aviatie, Este adevărat că un român a inventat scaunul ejectabil?


presa, fake news, presa pro kremlin, russia today, ruptly, Cât câștigă presa pro-Kremlin? Conspirații, minciuni și manipulări de milioane de dolari


avengers endgame, incasari uriase, cele mai mari incasari, istorie, box-office. “Avengers: Endgame” a depășit “Avatar” și a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile