Mondo News

Prima măsură luată de emirul Dubaiului după fuga soției sale, prințesa Haya

Sambata, 06 Iulie 2019 02:41
Scris de: Vlad Economu
Prima măsură luată de emirul Dubaiului după fuga soției sale, prințesa Haya

Șeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, emirul Dubaiului, a dat-o în judecată pe Prinţesa Haya, soția sa care l-a părăsit și a fugit la Londra împreună cu copiii cuplului.

Șeicul a deschis procesul împotriva fostei sale în Londra, în secţiunea dedicată familiei de la Curtea Supremă iar următoarea audiere va avea loc pe 30 şi 31 iulie. El va fi reprezentat de Lady Helen Ward of Stewarts, o firmă importantă de avocatură din Londra, anunță CNN.

Prinţesa Haya, una dintre fiicele fostului rege al Iordaniei, este cunoscută la nivel internaţional, fiind prietenă apropiată cu Prinţul Charles al Marii Britanii şi cu soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall. Ea este absolventă a facultății de Politică, Filosofie şi Economie de la Oxford și s-a căsătorit cu șeicul în 2004, fiind a șasea sa soție.

Citeşte și: MOTIVUL PENTRU CARE SOŢIA ŞEICULUI DIN DUBAI A FUGIT DIN ȚARĂ ÎMPREUNĂ CU COPIII ŞI CU 31 DE MILIOANE DE LIRE STERLINE!

Prinţesa Haya, în vârstă de 45 de ani, a fugit iniţial în Germania în acest an pentru a cere azil. Conform unor informaţii, ea s-ar afla acum într-o vilă de 85 de milioane de lire în Kensington Palace Gardens, în centrul Londrei, conform BBC. Potrivit unor surse apropiate prințesei, decizia ei de a fugi de lângă soțul său a fost provocată de o serie de informații pe care le-a aflat despre întoarcerea în Dubai a uneia dintre fiicele şeicului, Latifa.

Sursa foto: BBC


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

australia, video, rechin, specie noua, rechin care merge, Australia. A fost descoperită o nouă specie de rechin, care merge pe sub apă! Video


iphone, apple, model nou, low cost, accesibil Apple ar putea lansa un nou iPhone! Modelul va fi accesibil pentru orice buzunar


costel corduneanu, amenintare, abi talent, alex velea, mesaj, interlop Unul dintre cei mai temuți interlopi îl pune la punct pe Abi Talent: „Tu, un gunoi…”


pro tv, andi moisescu, pe bune, mihai bobonete, inlocuire Mutare șoc la PRO TV! Andi Moisescu, înlocuit oficial. Ce prezentator îi ia locul