Mondo News

Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”

, 15 Septembrie 2019 13:47
Scris de: Vlad Economu
Prima handbalistă română care recunoaște că e gay: „Te iubesc necondiționat”

Laura Nicoletta Vasilescu, 34 de ani, a devenit prima handbalistă română care își asumă public faptul că este gay.

Laura Nicoletta Vasilescu (foto, în stânga) a jucat până la finele sezonului trecut în Germania, la  HSG Bad Wildungen, iar recent a publicat mai multe fotografii pe rețelele de socializare alături de iubita ei, Steffi Sauer, impresară în lumea showbiz-ului, scrie gsp.ro.

Pe 12 septembrie, Laura a postat mai multe poze cu ocazia zilei de naștere a lui Steffi și un mesaj de dragoste. „La mulți ani! Să îți păstrezi mereu zâmbetul, să râzi cu ochii în fiecare zi, să fii sănătoasă! Viitorul este al nostru. Te iubesc necondiționat”, a fost mesajul româncei.

laura-vasilescu

Dezvăluirea Laurei vine la câteva luni după ce și-a încheiat cariera. Vasilescu a fost nevoită să renunțe la finalul sezonului trecut din cauza a două operații de ligamente la genunchi.  Laura a jucat inter stânga, iar în ultimele sezoane a fost printre cele mai bune marcatoare ale echipei din prima ligă din Germania.

Ea a evoluat doar la echipe de ligi inferioare din România înainte să plece în Germania și nu a prins nicio convocare la echipa „națională”, în ciuda faptului că la un moment dat s-a pus problema să fie chemată la lot, având în vedere forma bună de la echipa de club.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 14 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 14 octombrie 2019. Berbecii sunt plini de energie, iar Capricornii au parte de mici conflicte


parascheva 14 octombrie în calendarul ortodox. Sfânta cuvioasă Parascheva


Romani, injuraturi, istorie, amuzament, injuraturi inversate Care sunt cele mai amuzate înjurături 100% românești?


Floyd Mayweather, amintiri, puscarie, taxa protectie, snickers Floyd Mayweather, amintiri din pușcărie! Ce mânca și cât plătea taxă de protecție