Mondo News

Prima femeie magician din România este o veritabilă bombă sexy! Foto în articol

Marti, 16 Ianuarie 2018 15:01
Scris de: Vlad Economu
Prima femeie magician din România este o veritabilă bombă sexy! Foto în articol

Cristina Strecopitov (27 de ani), prima femeie-magician din România, este o veritabilă bombă sexy. Aceasta a povestit jurnaliștilor de la click.ro cum a ales această meserie, oarecum din disperare, când nu avea un loc de muncă.

Într-o lume în care show-urile de magie sunt, de zeci de ani, specialitatea bărbaţilor, iată că superba Cristina Strecopitov a reuşit să-şi facă loc. Este bombardată de oferte, şi nu stă locului o clipă, prezentându-şi numerele de iluzionism când la grădiniţe, când la petreceri private, unde este plătită cu aproximativ 500 de euro, conform apropiaţilor săi.

femeie-magician

Femeia cu chip de păpuşă şi care într-o clipă te poate năuci cu trucurile ei pe care le stăpâneşte perfect, ne-a povestit despre debutul în această meserie. “De şapte ani fac aceste spectacole, mai exact din 2009. Am început să lucrez în domeniu dintr-o întâmplare! Ţin minte că am vrut să intru la Actorie, m-am dus să dau examen. Am picat, am stat pe tuşă un an, aşa că m-am apucat de iluzionism. Apoi am intrat la Actorie, am început cursurile, însă m-am lăsat, căci nu mă regăseam, iar acum continui cu aceste show-uri!”.

cristina-strecopitov-prima-femeie-magician

”Ai mei nu au fost de acord să fac magie, mă visau actriţă, fiind o meserie văzută bine de toată lumea, dar eu mi-am dat seama cu timpul că mă regăsesc în iluzionism. Repet câteva ore zilnic”, a mărturisit Cristina pentru click.ro. Pe lângă faptul că este talentată, tânăra de 27 de ani are şi un trup de invidiat, fiind bună şi de fotomodel. Conştientă de atuu-rile sale fizice, ea  nu evită să se îmbrace sexy, în rochii lungi, transparente şi decoltate.

Sursa text: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

nostradamus, profetii, cutremure, razboi mondial, anul 2018 Profețiile teribile făcute de Nostradamus pentru anul 2018


smiley, joc dublu, gina pistol, ana baniciu, relatie, fundulet, fost iepuras playboy Smiley a jucat la dublu! Artistul a pendulat între Gina Pistol și celebra “Funduleț”


cristina neagu, salariu urias, csm bucuresti, bani publici, 265.000 euro, gabriela firea, Cristina Neagu are un salariu uriaș! Vedeta de la CSM câștigă mai bine decât vedetele FCSB


horoscop 21 februarie 2018, horoscop miercuri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 21 februarie 2018. Forfotă la serviciu, surprize, cheltuieli și ceva probleme de sănătate