Mondo News

Prima femeie magician din România este o veritabilă bombă sexy! Foto în articol

Marti, 16 Ianuarie 2018 15:01
Scris de: Vlad Economu
Prima femeie magician din România este o veritabilă bombă sexy! Foto în articol

Cristina Strecopitov (27 de ani), prima femeie-magician din România, este o veritabilă bombă sexy. Aceasta a povestit jurnaliștilor de la click.ro cum a ales această meserie, oarecum din disperare, când nu avea un loc de muncă.

Într-o lume în care show-urile de magie sunt, de zeci de ani, specialitatea bărbaţilor, iată că superba Cristina Strecopitov a reuşit să-şi facă loc. Este bombardată de oferte, şi nu stă locului o clipă, prezentându-şi numerele de iluzionism când la grădiniţe, când la petreceri private, unde este plătită cu aproximativ 500 de euro, conform apropiaţilor săi.

femeie-magician

Femeia cu chip de păpuşă şi care într-o clipă te poate năuci cu trucurile ei pe care le stăpâneşte perfect, ne-a povestit despre debutul în această meserie. “De şapte ani fac aceste spectacole, mai exact din 2009. Am început să lucrez în domeniu dintr-o întâmplare! Ţin minte că am vrut să intru la Actorie, m-am dus să dau examen. Am picat, am stat pe tuşă un an, aşa că m-am apucat de iluzionism. Apoi am intrat la Actorie, am început cursurile, însă m-am lăsat, căci nu mă regăseam, iar acum continui cu aceste show-uri!”.

cristina-strecopitov-prima-femeie-magician

”Ai mei nu au fost de acord să fac magie, mă visau actriţă, fiind o meserie văzută bine de toată lumea, dar eu mi-am dat seama cu timpul că mă regăsesc în iluzionism. Repet câteva ore zilnic”, a mărturisit Cristina pentru click.ro. Pe lângă faptul că este talentată, tânăra de 27 de ani are şi un trup de invidiat, fiind bună şi de fotomodel. Conştientă de atuu-rile sale fizice, ea  nu evită să se îmbrace sexy, în rochii lungi, transparente şi decoltate.

Sursa text: click.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 iunie 2018, horoscop joi, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 iunie 2018. Taurii au chef de muncă, iar Peștii își achită din datorii


cristi mitrea, victor slav, mesaj dur, bianca dragusanu Cristi Mitrea îl umilește pe Victor Slav: Săracul, el a pupat mai multe p#&! decât oricine!


cm rusia 2018, maluma, maluma jefuit, Campionatul Mondial 2018 CM Rusia 2018. Maluma, jefuit în timpul unui meci de la Cupa Mondială! Suma uriașă de care a fost deposedat


bianca dragusanu, tristan tate, englez milionar, idila, relatie noua Bianca Drăgușanu nu pierde vremea! Are un nou iubit plin de bani! Foto în articol