Mondo News

Prețul incredibil plătit pentru un pat! Costă cât un iaht de lux

Joi, 13 Iunie 2019 13:57
Scris de: Vlad Economu
Prețul incredibil plătit pentru un pat! Costă cât un iaht de lux

Un pat fabricat manual de muncitorii unei companii specializate în produse de lux valorează cât un iaht. Cumpărătorul este proprietatul unui castel din Franța.

Nimic nu-i imposibil când cineva e dispus să cheltuiască oricât. Un pat realizat manual se poate roti la 360 de grade, astfel încât cel care doarme în el se poate trezi în fiecare dimineață cu o altă perspectivă în fața ochilor.

Patul costă o avere – 250.000 de lire sterline (282.000 de euro) și a fost realizat la comanda unui client bogat, deținătorul unui castel în Franța, care dorește ca atunci când adoarme să poată vedea șemineul, iar când se trezește să privească grădinile prin ferestre.

După faza de proiectare care a durat nouă luni, compania britanică Savoir Beds a fabricat Three Sixty, patul care se rotește complet și care se vinde doar prin intermediul magazinului londonez de lux Harrods, relatează Ferrari Press.

Patul e rotund și stă fixat pe un podium sub care se află un motoraș electric discret, acționat printr-un panou de butoane amplasat în apropierea capului sau printr-o aplicație de mobil.

Sursa traducere: eva.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

politie, romania, istorie, legi, Când aveau voie să te bată polițiștii bucureșteni din urmă cu 200 de ani?


alex bodi, bianca dragusanu, divort, dezvaluiri, Alex Bodi n-a mai rezistat și s-a dezlănțuit! A făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Când se pronunță divorțul


Mirepoix-sur-Tarn, franta, pod prabusit, video, un mort, Franța. Un pod s-a prăbușit în sud-vestul țării! Un mort și mai multe persoane dispărute! Video


geolog rus, cutremur, romania, predictie, seism, focșani, catastrofa, 13 septembrie 2020, Un geolog rus anunță când va avea loc următorul cutremur catastrofal în România! Probabilitatea este de 82%