Mondo News

Prețul incredibil plătit pentru un pat! Costă cât un iaht de lux

Joi, 13 Iunie 2019 13:57
Scris de: Vlad Economu
Prețul incredibil plătit pentru un pat! Costă cât un iaht de lux

Un pat fabricat manual de muncitorii unei companii specializate în produse de lux valorează cât un iaht. Cumpărătorul este proprietatul unui castel din Franța.

Nimic nu-i imposibil când cineva e dispus să cheltuiască oricât. Un pat realizat manual se poate roti la 360 de grade, astfel încât cel care doarme în el se poate trezi în fiecare dimineață cu o altă perspectivă în fața ochilor.

Patul costă o avere – 250.000 de lire sterline (282.000 de euro) și a fost realizat la comanda unui client bogat, deținătorul unui castel în Franța, care dorește ca atunci când adoarme să poată vedea șemineul, iar când se trezește să privească grădinile prin ferestre.

După faza de proiectare care a durat nouă luni, compania britanică Savoir Beds a fabricat Three Sixty, patul care se rotește complet și care se vinde doar prin intermediul magazinului londonez de lux Harrods, relatează Ferrari Press.

Patul e rotund și stă fixat pe un podium sub care se află un motoraș electric discret, acționat printr-un panou de butoane amplasat în apropierea capului sau printr-o aplicație de mobil.

Sursa traducere: eva.ro


Categorie: Homepage, Life, ultima ora

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 21 iulie 2019, horoscop duminica, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 iulie 2019. Gemenii privesc în perspectivă, iar Fecioarele se mențin pe linia de plutire


simona halep, iubit simona halep, toni iuruc, miliardar machedon Nu se mai ascund! Simona Halep, sărut pasional cu iubitul său! Foto în articol


dj, interdictie, electric castle, manea, tommy cash, adrian minune DJ interzis în România din cauza unei manele


vatra dornei, barbat mort, interventie, jandarmi, pedofilie, video Vatra Dornei. Bărbatul acuzat de pedofilie a murit după intervenția jandarmilor! Video