Mondo News

Presa internațională despre demisia lui Mihai Tudose! Dragnea își menține controlul

Marti, 16 Ianuarie 2018 12:11
Scris de: Vlad Economu
Presa internațională despre demisia lui Mihai Tudose! Dragnea își menține controlul

Principalele agenții internaționale de știri și numeroase publicații din străinătate au relatat criza politică din România. Criză finalizată cu demisia premierului Mihai Tudose.

“Premierul României demisionează după ce social-democrații și-au retras sprijinul”, titrează agenția Reuters, adăugând că liderul PSD Liviu “Dragnea își menține controlul ferm atât asupra partidului de guvernământ, cât și a Guvernului”.

“România pierde al doilea premier în șapte luni”, relatează postul britanic BBC News pe pagină sa electronică. “Partidul (Social Democrat) a fost măcinat de o lupta pentru putere căreia, de asemenea, i-a căzut victima și predecesorul (lui Tudose), Sorin Grindeanu, în iunie”, mai scrie postul britanic, care menționează și manifestațiile de stradă împotriva controversatei reforme a justiției.

“Anul trecut, Executivul UE a avertizat că lupta anticorupție (din România) este amenințată serios de atacurile presei și politicului”, se afirmă într-un material publicat de BBC.

“Guvernul României se prăbușește după ce premierul a pierdut disputa cu șeful partidului”, comentează agenția de știri Bloomberg. ”Partidul de guvernământ de stânga din România își scufundă propriul Guvern pentru a două oară într-un an”, notează site-ul postului France 24, citând AFP.

“Prim-ministrul de stânga al României, Mihai Tudose, a demisionat luni după ce a pierdut susținerea propriului partid în urma luptelor interne pentru putere, la doar șapte luni după ce predecesorul său a avut o soarta similară”, comentează jurnaliștii francezi, care mai afirmă că liderul PSD, Liviu Dragnea, “este bine cunoscut că fiind cel care trage sforile în spatele scenei”.

Sursă traducere: mediafax.ro


Un comentariu

  1. Vili Rupa
    Reply

    Politicieni fără caracter și fără demnitate ați ajuns , un refugiat care nu a contribuit la bugetul statului român , este plătit lunar cu 1200 de lei , un pensionar român care a contribuit la bugetul statului și la alocația copiilor este plătit cu o pensie lunară minimă de 520 de lei . Unde vă este onoarea și dreptatea de care tot strigați voi politicienii astăzi în parlament și pe televizor ?

    Regele Dreptății „”„

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

exatlon, finala exatlon, marele premiu, vladimir draghia, donatie, Finala Exatlon. Vladimir Drăghia a dezvăluit ce va face cu banii dacă va câștiga competiția


ninja warrior, pro tv, exatlon, emisiune concurenta, Șoc pe piața TV! Cum vrea PRO Tv să distrugă Exatlonul de la Kanal D? Contraatacul din Pache Protopopescu


lucian becali, meghan markle, ironie, mesaj facebook Uite cine s-a găsit să o ironizeze pe Meghan Markle: După ce te-au tăvălit jumătate din actorașii de la Hollywood


horoscop 23 mai 2018, horoscop miercuri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 23 mai 2018. Gemenii se debarasează de balast, iar Fecioarele sunt atente la priorități