Mondo News

Presa internațională despre demisia lui Mihai Tudose! Dragnea își menține controlul

Marti, 16 Ianuarie 2018 12:11
Scris de: Vlad Economu
Presa internațională despre demisia lui Mihai Tudose! Dragnea își menține controlul

Principalele agenții internaționale de știri și numeroase publicații din străinătate au relatat criza politică din România. Criză finalizată cu demisia premierului Mihai Tudose.

“Premierul României demisionează după ce social-democrații și-au retras sprijinul”, titrează agenția Reuters, adăugând că liderul PSD Liviu “Dragnea își menține controlul ferm atât asupra partidului de guvernământ, cât și a Guvernului”.

“România pierde al doilea premier în șapte luni”, relatează postul britanic BBC News pe pagină sa electronică. “Partidul (Social Democrat) a fost măcinat de o lupta pentru putere căreia, de asemenea, i-a căzut victima și predecesorul (lui Tudose), Sorin Grindeanu, în iunie”, mai scrie postul britanic, care menționează și manifestațiile de stradă împotriva controversatei reforme a justiției.

“Anul trecut, Executivul UE a avertizat că lupta anticorupție (din România) este amenințată serios de atacurile presei și politicului”, se afirmă într-un material publicat de BBC.

“Guvernul României se prăbușește după ce premierul a pierdut disputa cu șeful partidului”, comentează agenția de știri Bloomberg. ”Partidul de guvernământ de stânga din România își scufundă propriul Guvern pentru a două oară într-un an”, notează site-ul postului France 24, citând AFP.

“Prim-ministrul de stânga al României, Mihai Tudose, a demisionat luni după ce a pierdut susținerea propriului partid în urma luptelor interne pentru putere, la doar șapte luni după ce predecesorul său a avut o soarta similară”, comentează jurnaliștii francezi, care mai afirmă că liderul PSD, Liviu Dragnea, “este bine cunoscut că fiind cel care trage sforile în spatele scenei”.

Sursă traducere: mediafax.ro


Un comentariu

  1. Vili Rupa
    Reply

    Politicieni fără caracter și fără demnitate ați ajuns , un refugiat care nu a contribuit la bugetul statului român , este plătit lunar cu 1200 de lei , un pensionar român care a contribuit la bugetul statului și la alocația copiilor este plătit cu o pensie lunară minimă de 520 de lei . Unde vă este onoarea și dreptatea de care tot strigați voi politicienii astăzi în parlament și pe televizor ?

    Regele Dreptății „”„

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mary predescu, marinica namol, scandal sexual, abuzata oral, declaratii Mireasa “abuzată oral” de manelistul Marinică Nămol dă cărțile pe față: Am făcut ce am simțit


horoscop 24 februarie 2018, horoscop sambata, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 24 februarie 2018. Un pic de neatenție, o decizie grea de luat și parteneri de invidiat


kamara, amanta kamara, amanta kamara sinucidere, madalina amanta kamara Amanta lui Kamara, Mădălina, a încercat să se sinucidă


Lisa Marie Presley, Elvis Preley, datorii, manager, proces Cum a rămas fiica lui Elvis Presley săracă lipită! Suma uriașă cheltuită de Lisa Marie