Mondo News

Presa internațională despre cocaina de 300 de milioane de euro descoperită pe litoralul din Constanța

Luni, 08 Aprilie 2019 07:48
Scris de: Vlad Economu
Presa internațională despre cocaina de 300 de milioane de euro descoperită pe litoralul din Constanța

Presa internațională despre cocaina în valoare de 300 de milioane de euro găsită pe litoralul românesc din județul Constanța. În perioada 5 – 6 aprilie 2019, pe litoralul din județul Constanța s-a depistat și ridicat cantitatea de 131 de kilograme de droguri.

Procurorii DIICOT au adus la sediul central din Capitală saci întregi de cocaină găsiți într-o șalupă din Delta Dunarii, drogurile având o valoare estimată pe piață de 300 de milioane de euro. Știrea despre sutele de kilograme de cocaină ajunse pe litoralul românesc al Mării Negre și mobilizarea autorităților române a ajuns în presa internațională, potrivit Libertatea.

Agenții de presă și site importante au relatat despre drogurile descoperite în România și au amintit că pe unele pachete era scris CR-7, trimitere la Cristiano Ronaldo. BBC News scrie că poliția din România caută droguri de-a lungul țărmului Mării Negre după ce valurile au adus pe uscat 130 kg de cocaină. Russia Today a ilustrat materialul despre drogurile găsite pe litoralul românesc cu o fotografie cu Cristiano Ronaldo și a amintit că pe multe dintre colete era scris CR7, porecla atacantului portughez.

În timp ce poliţiştii patrulează de zor, românii se întrec în glume pe Facebook şi spun că locuiesc în… “NARCONSTANȚA”, potrivit Stirile ProTv. “Cea mai bună campanie de promovare a litoralului românesc, din ultimii 25 de ani”, scriu unii, în timp ce alţii fac versuri. “Nu e praf cum e faină, nici nisip ca…cocaină” . Tot aceştia propun ca pe viitor staţiunea Eforie să se numească Euforie. Nu în ultimul rând, mulţi cred că topul 300 al milionarilor români se va schimba pe măsură ce localnicii vor găsi marfa de contrabandă.

Sursa foto: DIICOT Constanța


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ornella mutti, condamnare, rusia, certificat fals, inchisoare, actrita italiana Ornella Muti, condamnată la șase luni de închisoare. Motivul este de-a dreptul inedit


groenlanda, alerta, calota glaciara, topire accelerata, gheata Groenlanda. 2 miliarde de tone de gheață s-au topit în numai o săptămână


horoscop 17 iunie 2019, horoscop azi, horoscop luni, horoscop zilnic Horoscop 17 iunie 2019. Racii au multă treabă la serviciu, iar Leii sunt puși pe șotii


bella thorne, poze nud, hacker, santaj O actriță americană a postat singură pozele nud cu care era șantajată: ”Du-te dracului, cu toată puterea pe care crezi că o ai asupra mea!”