Mondo News

Premieră în România! Un urs panda roșu a ajuns la Grădina Zoologică din Brașov

Marti, 09 Aprilie 2019 21:55
Scris de: Vlad Economu
Premieră în România! Un urs panda roșu a ajuns la Grădina Zoologică din Brașov

O femelă urs panda roșu, exemplar unic în România a ajuns la Grădina Zoologică din Brașov. Autoritățile au anunțat că se fac demersuri pentru a fi adus și un mascul pentru a forma o pereche.

„În dimineața zilei de sâmbătă, 06 aprilie, după un transport fără probleme, Peggy, femela de panda roșu primită de la Zoo Kolmarden (Suedia), a ajuns în noul ei amplasament de la Grădina Zoologică Brașov”, a anunțat Primăria Municipiului Brașov, informează Antena 3.

Conform autorităților, femela a fost adusă de la Grădina Zoologică Kolmarden, din Suedia.  „Acest exemplar, unic în România, face parte din programul de reproducere și conservare coordonat la nivel european de EAZA (Asociația Europeană a Grădinilor Zoologice și Acvariilor), urmând ca în urma indicațiilor coordonatorului acestui program, să fie adus și un mascul, în vederea formării unei perechi reproducătoare”.

Pentru ursul panda roșu urmează o perioadă de adaptare la noul mediu, iar în scurt timp va putea fi văzut și de vizitatori.

Sursa foto: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

faceapp, aplicatie, imbatranire, google play, app store, date personale FaceApp, celebra aplicaţie care te îmbătrâneşte, îţi păstrează și datele!


horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot