Mondo News

Posibila legătură dintre polițistul pedofil și Gabriel Oprea! Ipoteza șoc din cazul Gigină

Sambata, 13 Ianuarie 2018 15:59
Scris de: Vlad Economu
Posibila legătură dintre polițistul pedofil și Gabriel Oprea! Ipoteza șoc din cazul Gigină

Jurnalistul Silviu Sergiu dezvăluie o informație legată de activitatea polițistului pedofil Eugen Stan. O legătură care ar putea arunca în aer dosarul morții polițistului Bogdan Gigină.

Conform ziaristului, se pare că Eugen Stan era polițistul de la rutieră care îi organiza traseul fostului ministru de Interne, Gabriel Oprea.  Același Eugen Stan ar fi fost polițistul care i-a organizat traseul lui Oprea și în noaptea în care a murit polițistul Bogdan Gigină.

Postarea lui Silviu Sergiu de pe Facebook:

”PEDOFILUL EUGEN STAN POATE FACE LUMINĂ ÎN CAZUL MORȚII POLIȚISTULUI BOGDAN GIGINĂ.

Vă spuneam că mi-a scris ieri un prieten inteligent despre faptul că șeful pedofilului Eugen Stan de la Rutieră avea în ogradă majoritatea traseelor pe care Gabriel Oprea se deplasa cu coloana oficială. Prietenul meu spunea că Eugen Stan s-ar putea să știe cum a murit colegul său și că ar putea să scrie un denunț în acest sens.

La scurt timp după ce am postat asta am fost contactat de un polițist de la Brigada Rutieră, cu care am băut o cafea în această dimineață. Și am aflat lucruri foarte interesante. De pildă, am aflat că Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 și 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunța că trebuie să meargă încolo și-ncoace.

Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de șofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecțiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulația. Era permanent la dispoziția lui Vornicu. Când Oprea suna și anunța că ”în 5 minute plecăm în direcția X”, Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Național.

În seara morții lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai. De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important în dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis încă în judecată, deși doamna Kovesi ne asigura că o va face până la sfârșitul lui 2017. Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci…”, scrie Silviu Sergiu, pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: adevarul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

palarie, indiana jones, licitatie, suma uriasa, Pălăria lui Indiana Jones, adjudecată la licitație pentru o sumă incredibilă


klaus iohannis, bautura preferata, bere, carmen iohannis Care este băutura preferată a președintelui Iohannis! Soția sa l-a dat de gol


model victorias secret, judecata, hotel lux, gandaci Un model Victoria’s Secret dă în judecată un hotel de lux. Este cumplit ce i s-a întâmplat într-o noapte


franta, fata ascunsa, furtuni, satelit, cercetare, taranis Franța: Satelitul Taranis va studia ”faţa ascunsă” a furtunilor!