Mondo News

Poliția Locală la datorie! Unul doarme în mașina de serviciu, altul umblă beat pe stradă! Video

Vineri, 20 Septembrie 2019 15:59
Scris de: Vlad Economu
Poliția Locală la datorie! Unul doarme în mașina de serviciu, altul umblă beat pe stradă! Video

Un politist local in uniforma din judetul Constanta a fost filmat in stare avansata de ebrietate in autogara din oras. Un alt politist a fost filmat in timp ce dormea in masina de serviciu.

Politistul din Constanta a fost filmat, joi, in autogara. Valentina Chirita de la Politia Locala Constanta a declarat ca barbatul a fost identificat deja. Este vorba despre Laurentiu Grosu, are 45 ani din Baneasa. El a lucrat la Politia Locala Oltina si acum este angajat la Politia Locala Cobadin.

“Da, este al nostru, era in timpul liber, necazul lui este ca era in uniforma. Noi o sa-l bagam in comisia de disciplina, pentru ca era imbracat in tinuta de politist. A venit la noi la Baneasa de 3 luni, sa fie mai aproape de Constanta. A venit prin transfer, pe acelasi post, pe acelasi grad, om serios, cu copil, si uite ce problema!

Era un baiat linistit, poate prea linistit. Era la gara, liber, putea sa faca ce vrea. Dar da, ar trebui sa fie dat afara, sa vedem ce spune legea. Eu as vrea sa-l dau afara, asa le trebuie”, a spus primarul din Cobadin, Cornel Cocos, citat de Adevarul.

Tot joi, dar in Baia Sprie, un alt politist local a fost filmat in timp ce dormea in masina de serviciu. ”Nu am vazut imaginile, deci nu pot sa va declar nimic. Trebuie sa vedem cine le-a filmat, cand le-a filmat si apoi o sa vedem ce facem”, a spus seful Politiei Locale a Orasului Baia Sprie, Grigore Pelecaci, tot pentru Adevarul.

Sursa video: facebook


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

mario iorgulescu, acuzatii grave, sevraj, spital elias, dani vicol, accident, vali gutu, unchiul victimei, dumitru dragomir, dreptate, despagubiri, Unchiul victimei lui Mario Iorgulescu face acuzații devastatoare: „Mario era în sevraj și violent cu asistentele! Este o minciună că a fost scos de la aparate în Italia”


horoscop 21 octombrie 2019, horoscop luni, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 21 octombrie 2019. Vărsătorii au multă treabă, iar Leii sunt discreți


mario iorgulescu, procurori, anunt, audiere, accident mortal, videoconferinta Procurorii au luat o primă decizie fermă în privința lui Mario Iorgulescu! Anunțul oamenilor legii


Per Joar Hansen, romania-norvegia, copii, sustinere, arena nationala, preliminarii, euro 2020, excludere, nationala romania Scandal monstru! Se solicită excluderea României din preliminariile pentru Euro 2020!