Mondo News

POLITIA ancheteaza DISPARITIA fara URMA a unui alt PENAL CELEBRU

Vineri, 11 August 2017 13:32
Scris de: Vlad Economu
POLITIA ancheteaza DISPARITIA fara URMA a unui alt PENAL CELEBRU

Omul de afaceri Avraham Morgenstern (foto) a fugit din tara cu putin timp inainte ca instanta sa pronunte decizia finala in dosarul in care este judecat. Procurorii Parchetului General ii cerceteaza pe politistii care ar fi trebuit sa il supravegheze, acesta fiind sub control judiciar.

Apropiat al lui Radu Mazare, Avraham Morgenstern urmeaza sa afle vineri decizia definitiva a Curtii de Apel Bucuresti. Omul de afaceri a primit 12 ani de inchisoare in prima instanta, insa este de negasit de trei luni. Surse judiciare citate de Romania Curata sustin ca Morgenstern a fost prezent la termenul din 21 aprilie de la Curtea de Apel, dar a lipsit la cel de peste o luna.

Dar ceea ce este incredibil este faptul ca, pe 8 mai si pe 15 mai, ar fi trebuit sa mearga la o sectie de Politie din Bucuresti, la controlul judiciar, potrivit obligatiilor saptamanale. Nu a facut-o, iar politistii nu au anuntat instanta decat dupa doua saptamani. Astfel, omul de afaceri a avut timp din belsug sa fuga, de-abia pe 31 mai fiind emis un mandat de arestare in lipsa, pentru nerespectarea conditiilor controlului judiciar.

Morgenstern este asemenea unor alte nume sonore care au fugit din tara, precum Puiu Popoviciu (condamnat definitiv) si Sebastian Ghita (trimis in judecata in mai multe dosare). Pe 15 iunie, DNA a sesizat Parchetul General pentru a cerceta politistii, iar in acest caz a fost sesizata si Carmen Dan, ministru de Interne, astfel ca si Politia Capitalei a inceput o ancheta.

In urma cu 3 ani, omul de afaceri a fost acuzat ca l-a mituit pe Radu Mazare cu 175.000 de euro. Doua luni mai tarziu, a fost arestat pentru evaziune fiscala, predjuciul in acest caz fiind de peste 10 milioane de euro. In luna februarie 2015, a fost trimis in judecata in acest dosar, iar trei luni mai tarziu a fost plasat in arest la domiciliu. De asemenea, Morgenstern este un apropiat al omului de afaceri Elan Schwartzenberg.

Sursa foto: ziua de constanta


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

ginecolog Ginecologii dau din casă! Răspunsurile super amuzante, ale unor paciente, despre sex


maria ciobanu, ion dolanescu, poveste de dragoste, Maria Ciobanu a dezvăluit cum a reușit să o cucerească Ion Dolănescu


horoscop 15 decembrie 2017, horoscop vineri, horoscop zilnic, horoscop azi Horoscop 15 decembrie 2017. Neplăceri la serviciu, amintiri multe și filozofie de viață modificată


couple_sex_620_176_1766227a Ești un domn în dormitor? Codul bunelor maniere….în pat