Mondo News

PNL si PDL vor finaliza pana in 30 iunie proiectele privind STATUTUL noului partid, programul economic si cel politic

Luni, 23 Iunie 2014 14:19
Scris de: Iulia Cristina
PNL si PDL vor finaliza pana in 30 iunie proiectele privind STATUTUL noului partid, programul economic si cel politic

Liderii PNL si PDL au stabilit luni ca pana saptamana viitoare sa fie finalizate proiectele comune privind Statutul noului partid, programul economic si cel politic, fiind posibil ca la mijlocul lunii iulie sa aiba loc un congres comun, a anuntat prim-vicepresedintele PDL, Catalin Predoiu. 

Predoiu a declarat ca pe 30 iunie comisiile de specialitate PNL-PDL vor inainta comisiei mixte de negociere dintre cele doua partide proiectul de Statut al noului partid si proiectul de program economic, precum si un proiect de program politic. 

”Aceste trei proiecte, redactate de catre sefii de subcomisii, vor intra in discutia colegilor de la PNL. Dupa aceste discutii, vom avea din nou consultari impreuna si vom finaliza proiectul de tara, care este punctul central al procedurilor pe care le desfasuram acum”, a mentionat Predoiu. 

Citeste si: CONGRESUL PNL-PDL privind fuziunea, cel mai probabil pe 12 iulie

El a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca subiectul denumirii noului partid, al siglei si culorilor nu a fost discutat. 

”In organizatii se lucreaza pentru a duce aceasta fuziune in planul concretului si pasii procedurali vor urma dupa congresele celor doua partide”, a mai spus Predoiu, care a mentionat ca un congres comun ar putea avea loc in luna iulie.

De asemenea, liderul PDL a precizat ca sondajele pentru desemnarea candidatului comun la prezidentiale ar putea avea loc dupa 15 iulie, fiind luate in calcul case de sondare a opiniei publice atat din Romania, cat si din strainatate.

Citeste si: IOHANNIS: FUZIUNEA cu PDL s-ar putea finaliza in 2016

La randul sau, purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a precizat ca in aceasta saptamana vor avea loc reuniunile comisiilor comune PNL-PDL in care se va lucra la Statutul noului partid si la programul politic. Ea a mentionat ca pana in prezent nu a existat o intrunire a comisiei de statut PNL-PDL, fiecare dintre partide conturandu-si insa cate un punct de vedere.  

Foto: Gandul


Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

horoscop 19 iulie 2019, horoscop vineri, horoscop azi, horoscop zilnic Horoscop 19 iulie 2019. Berbecii sunt apreciați de prieteni, iar Vărsătorii sunt creativi


leo de la strehaia, mascati, retinere, inselaciune, flagrant, Leo de la Strehaia, săltat de mascaţi!


salarii, fcsb, jucatori, salarii jucatori fcsb, dennis man Lista completă a salariilor de la FCSB. Cine este cel mai bine plătit jucător din lot


bataie, barcelona, barceloneta, turisti, scandal, video Spania. Bătaie ca în șapte păcate între zece turiști pe o plajă din Barcelona! Video