Mondo News

PNL: PSD arata ca angajatii din privat sunt fraieri. In firmele publice ale doamnei FIREA, castigul mediu este de 4-5 ori mai mare decat in Bucuresti

Joi, 28 Septembrie 2017 10:14
Scris de: Vlad Economu

Consilierii generali PNL vor vota impotriva rectificarii bugetare si a tuturor hotararilor vizand societatile infiintate de primarul general Gabriela Firea. In conditiile in care castigul mediu in Bucuresti, conform INS, este de aproximativ 3200 RON/lunar, in companiile Gabriela Firea castigul mediu este de 3 pana la 5 ori mai mare, informeaza un comunicat al PNL.

Exemplu concret: castigul mediu la compania de Strazi, Pasaje si Poduri este 16.070 Ron, la compania de Parcuri si gradini este 12.690 Ron, la compania de Cladiri metropolitane un angajat castiga in medie 11.680 Ron; iar la compania de Consolidari, castigul mediu este 9400 Ron.

„Rectificarea arata ca Gabriela Firea a inceput sa faca platile pentru fidelizarea clientelei PSD, cu banii luati de la investitiile in infrastructura Capitalei. In Bucuresti, unul din orasele cele mai dinamice din punct de vedere economic din tara, semnalul pe care il da PSD prin super-salarizarea din cele 22 de firme ale administratiei locale este ca:

1. “cel mai bine se castiga la stat si fraieri sunt aia care muncesc la privat”  si   2.“partidul imparte bugetul public la cei care sustin partidul”.

Problema politica este ca dimensiunea cumetriilor si a risipei din cele 22 de companii infiintate de administratia Firea arata si slabiciunea Opozitiei. Chiar si faptul ca Primarul General a reusit constituirea acestor firme si acum directioneaza pe fata fonduri publice catre aceste entitati este, fara putinta de tagada, un semnal ca partidele din Opozitie nu reusesc real sa cenzureze actiunile administratiei PSD.

Este nevoie de sustinere din partea media si a societatii civile pentru actiunilor PNL si ale Opozitiei in general. Si PNL are aici o raspundere: sa incerce sa uneasca fortele din Opozitie in jurul unor prioritati de actiune comune fata de administratia Firea, pentru ca ce se intampla acum este instaurarea monopolului politic al PSD pe banii bucurestenilor”, se mai arata in comunicatul remis de PNL pentru Mondo News.

Sursa foto: PNL


Articole Recomandate

Un comentariu

Lasa un comentariu

Adresa de email nu va fi publicata

*

Economie

Sport

Copyright © Mondo News 2008 - 2013. All rights reserved.
x

george alin anastasescu, patron colectiv, disparitie, marea britanie Unul dintre patronii clubului COLECTIV a DISPARUT! Unde s-ar fi ASCUNS acesta


horoscop, noiembrie 2017, horoscop noiembrie 2017, horoscop bani noiembrie, horoscop dragoste noiembrie, horoscop sanatate noiembrie, horoscop cariera noiembrie HOROSCOP NOIEMBRIE 2017. Previziuni astrale complete! Nu dati crezare ZVONURILOR


HOROSCOP ZILNIC, HOROSCOPUL ZILNIC, HOROSCOPUL DE AZI, HOROSCOPUL ZILNIC DE AZI luni 23 octombrie 2017 HOROSCOP LUNI 23 OCTOMBRIE 2017. Atentie la CALATORII si ajutoare “prietenesti”


siena vuscan, fetita romanca, china, limba chineza, sonia vuscan Siena Vuscan, romanca de numai 7 ani care i-a dat pe spate pe chinezi! VIDEO